Header Ads


Ερασιτεχνική ΑΕΚ: 10.000 «ευχαριστούμε», ο επόμενος στόχος μας!

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: 10.000 «ευχαριστούμε», ο επόμενος στόχος μας!



Ο πρώτος στόχος επιτεύχθη!

Η ΑΕΚ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι σήμερα, 7 Δεκεμβρίου, “έσπασε” το φράγμα των 10.000 ΚΑΡΤΩΝ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21. Ο αρχικός στόχος που τέθηκε από όλη την “κιτρινόμαυρη” οικογένεια ολοκληρώθηκε, ωστόσο ήδη έχει τεθεί ο επόμενος, που δεν είναι άλλος από τις 15.000.

Όταν το καλοκαίρι ο πήχης στάθηκε στις 10.000 ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21, τα πράγματα δεν ήταν τόσο δύσκολα και τόσο δυσοίωνα όσο αυτή τη στιγμή. Αναμενόταν σημαντική βοήθεια από χορηγούς, αλλά και από τα εισιτήρια των αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, που αποτελούν το εχέγγυο για τη σταθερότητα του Συλλόγου, όμως οι απαγορεύσεις στην προσέλευση του κόσμου, ακόμη και στη διεξαγωγή αγώνων και πρωταθλημάτων, αφαίρεσαν την οποιαδήποτε τέτοια οικονομική βοήθεια στο σωματείο μας.

Οι δικές μας δυνάμεις από μόνες τους για τη συντήρηση των ομάδων μας σε όλα μας τα αθλήματα, είναι προφανές ότι δεν επαρκεί. Πάντα ο κόσμος της ΑΕΚ αποτελούσε και αποτελεί το μοναδικό γνήσιο στήριγμα κάθε προσπάθειας.

Η δύναμη της ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο κόσμος της.

Ειδικά τώρα στην πιο δύσκολη εποχή, δεν μπορούμε να αφήσουμε τις ομάδες στην τύχη τους, ούτε να διακόψουμε τα έργα ανάπτυξης του σωματείου σε εγκαταστάσεις και αθλήματα.

Τώρα, με τα γήπεδα κλειστά και χωρίς τη δυνατότητα διάθεσης εισιτηρίων, με τους αγώνες να αναβάλλονται διαρκώς, τώρα είναι ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη για το σωματείο να στηριχτεί ακόμη περισσότερο από τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ. Τώρα πρέπει ο κοσμος της ΑΕΚ να φωνάξει ακόμη πιο βροντερά “παρών”.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 αποτελεί την ταυτότητα του ΑΕΚτζή και την απόδειξη ότι ο κόσμος θέλει την ΑΕΚ στην κορυφή. Κάθε ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 είναι σημαντική.

Το κόστος είναι ελάχιστο, μόλις 10€, όμως η δύναμή της ανυπολόγιστη.

Καλούμε για ακόμα μία φορά τον κόσμο της ΑΕΚ να την αποκτήσει με έναν από τους πολλούς τρόπους που έχει τη δυνατότητα και να δώσει πνοή σε όλο το Σύλλογο.

ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!

Τρόποι απόκτησης και προνόμια: www.aek.gr/karta-filoy-aek-2020-21/

Απόκτησέ την ιντερνετικά: www.aek.gr/karta-filoy/

Προσφορές μαζί με ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2020-21: www.eshop.aek.gr/product-category/eisitiria-diarkeias/
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.