Header Ads


Η ΑΕΚ ανέτρεψε σκορ μετά από ένα χρόνο στο πρωτάθλημα! (vid)

Η ΑΕΚ ανέτρεψε σκορ μετά από ένα χρόνο στο πρωτάθλημα! (vid)


3 Νοεμβρίου του 2019 ήταν η τελευταία φορά, που οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν με ανατροπή στο τρίποντο, σε ματς για την Super League.
Νεντελτσιάρου και Σάκχοφ… ξελάσπωσαν την ΑΕΚ, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να αποφεύγει τη γκέλα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έβαλαν δύσκολα στην Ένωση, με το γκολ του Στάρτζεον να… ξυπνάει το σύνολο του Ιταλού τεχνικού. Έτσι, η ΑΕΚ νίκησε ΟΦΗ και κούραση και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παρέα με τον Ολυμπιακό.

Βεβαίως, αποκτάει ιδιαίτερη σημασία η χθεσινή (1/11) επικράτηση της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, αν κάποιος γυρίσει το χρόνο… πολύ πίσω.

363 μέρες χρειάστηκαν να περάσουν, για να φτάσει ο Δικέφαλος σε ανατροπή του σκορ για ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στις 3 Νοεμβρίου του 2019, η τότε ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, υποδέχθηκε τον Ατρόμητο, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με 3-2 σε ένα χορταστικό ματς. Οι Περιστεριώτες είχαν ανοίξει το σκορ με τον Μανούσο, με την ΑΕΚ να παίρνει το τρίποντο στις καθυστερήσεις και έπειτα από γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα.


Έτσι, χρειάστηκε να περάσουν 32 ματς στην Super League, για να ανατρέψουν σκορ οι «κιτρινόμαυροι». Αντίθετα, στις υπόλοιπες διοργανώσεις υπάρχει πιο πρόσφατο παράδειγμα, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να αποκλείει με ανατροπή την Βόλφσμπουργκ, στον δρόμο για τους ομίλους του Europa League.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.