Header Ads


Τάνκοβιτς: «Η ΑΕΚ ήταν το πεπρωμένο μου»

Τάνκοβιτς: «Η ΑΕΚ ήταν το πεπρωμένο μου»


Για την ως τώρα παρουσία του στην ΑΕΚ μίλησε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, σε συνέντευξή του στην «Ώρα για Σπορ».

Ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε ευχαριστημένος για τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους» και σχολίασε τις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Μέρος όσων είπε:

Μετά από περίπου ένα μήνα που βρίσκεσαι στην ομάδα, θεωρείς πως έχεις καταφέρει να προσαρμοστείς και να αισθανθείς μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ;
«Αισθάνομαι πραγματικά, πως έχω προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Ειλικρινά δεν πίστευα πως θα μπορούσα να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα, καθώς ήρθα στην ομάδα την τελευταία μέρα των μεταγραφών και από άλλη χώρα. Όμως όλοι μέσα στην ομάδα, οι συμπαίκτες μου αλλά και στο σταφ με καλοσώρισαν με ανοικτή την αγκαλιά τους και αισθάνθηκα αμέσως πως είμαι καλά και τους είμαι ευγνώμων γι αυτό».

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ήσουν από πέρυσι τον Σεπτέμβρη και τελικά υπέγραψες φέτος, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Θεωρείς πως ήταν κάτι σαν το πεπρωμένο σου, να φορέσεις την φανέλα της ΑΕΚ;
«Ναι έτσι νομίζω. Αισθανόμουν πως η ΑΕΚ ήταν το πεπρωμένο μου, ακόμα και πριν υπογράψω στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον. Όμως κάποια πράγματα στην αρχή δεν προχώρησαν και δεν υπήρξε συμφωνία ώστε να γίνει η μεταγραφή. Στο τέλος όμως βρέθηκε ο τρόπος για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μαζί. Και είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτό ήταν που ήθελα».

Έχεις πάρει μια πρώτη γεύση των αντιπάλων της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στον όμιλο στην Ευρώπη. Τι πιστεύεις πως μπορεί να κάνει φέτος η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και που να φτάσει στην Ευρώπη;
«Υπάρχουν καλές ομάδες και δυνατοί αντίπαλοι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Βλέποντας όμως την ομάδα μας, θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Έχουμε καλή ομάδα και έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να δουλεύουμε σκληρά, να ξέρουμε πως τίποτα δεν μπορεί να έρθει εύκολα και κυρίως να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Έχεις καθόλου στην άκρη του μυαλού σου, πως θα είσαι από τους πρώτους παίκτες που θα μπουν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ;
«Φυσικά και το έχω στο μυαλό μου. Νομίζω όλοι μέσα στην ομάδα το έχουν, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να είμαι μαζί με τους συμπαίκτες μου και μαζί με τον κόσμο στο νέο γήπεδο, για να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτή την εμπειρία που θα είναι καταπλητική».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.