Header Ads


«Ψάχνεται» για εξωτερικό ο Μπακάκης!

«Ψάχνεται» για εξωτερικό ο Μπακάκης!


Πιθανό να αποχωρήσει ακόμα και τον Γενάρη - Η ΑΕΚ δεν θα του φράξει το δρόμο!
Η διαδρομή του Μιχάλη Μπακάκη στην ΑΕΚ είναι ομολογουμένως αξιομνημόνευτη. Είναι από εκείνους που δεν δίστασαν να ενταχθούν στην ομάδα το καλοκαίρι του 2014, όταν εκείνη ήταν ακόμα στις μικρότερες κατηγορίες, εκκινώντας τις προσπάθειες της στη Β’ Εθνική.
 
Οπως ο Πέτρος Μάνταλος τότε, έτσι και ο Μιχάλης Μπακάκης αγνόησε προτάσεις από ομάδες της Α’ Εθνικής μάλιστα μία εξ αυτών ήταν ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενταχθεί στην ΑΕΚ και να υπηρετήσει το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την αναγέννηση της ομάδας. Φαίνεται πλέον ότι αυτός ο κύκλος είναι κοντά στο να κλείσει καθώς μία αλλαγή στην καριέρα του ξέρει και αναγνωρίζει ότι την έχει ανάγκη και ο ίδιος, ενώ και από την ΑΕΚ πιστεύουν ότι πλησιάζει πλέον το πλήρωμα του χρόνου για κάτι διαφορετικό στο δεξί άκρο της άμυνάς της.

Πάντα με σεβασμό όμως και όχι με απαξίωση ενός ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε μαζί της μία καριέρα από τις χαμηλές κατηγορίες για να φτάσει σήμερα να είναι βασικός στην Εθνική ομάδα αλλά και αναντικατάστατο μέλος του συλλόγου στον οποίο ανήκει οπότε δεν έχει θέματα τραυματισμών.

Δεν θα του φράξει το δρόμο η ΑΕΚ

Ο Μπακάκης έχει συμπληρώσει 173 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ αλλά φαίνεται ότι η φετινή θα είναι η τελευταία χρόνια του. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι δρόμοι με την ΑΕΚ να χωρίσουν ακόμα και τον ερχόμενο Ιανουάριο αν ο διεθνής μπακ βρει αυτό που θέλει στο εξωτερικό. Αλλωστε και εκείνος γνωρίζει πως η «Ενωση» δεν θα του φράξει το δρόμο στην επιθυμία του αυτή να παίξει εκτός των ελληνικών συνόρων, εφόσον ασφαλώς έρθει και μία νορμάλ προσφορά η οποία θα ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του, που δεν είναι μικρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» για τον Μπακάκη υπάρχει ενδιαφέρον τουλάχιστον δύο ομάδων από το εξωτερικό και ο ατζέντης του συζητά μαζί τους για τις προτάσεις που ενδέχεται να κατατεθούν για την αγορά του στην ΑΕΚ σε μερικές εβδομάδες από σήμερα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.