Header Ads


Ο κόσμος του αθλητισμού θρηνεί το θάνατο του Μαραντόνα (pics)

Ο κόσμος του αθλητισμού θρηνεί το θάνατο του Μαραντόνα (pics)


Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα, με σύσσωμο τον κόσμο του αθλητισμού να αποχαιρετά το «θεό του ποδοσφαίρου».

Θρήνο έχει προκαλέσει στον κόσμο του αθλητισμού ο θάνατος του θρύλου του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, σε ηλικία 60 ετών.


Οι αθλητές, τόσο του ποδοσφαίρου, όσο και όλων των αθλημάτων, αποχαιρετούν με το δικό τους τρόπο τον «θεό της μπάλας», με αναρτήσεις τους στα social media.

Δείτε τις αναρτήσεις:

«Είχα το προνόμιο να τον συναντήσω. Πολύ λυπηρά νέα», έγραψε ο Χάρι Κέιν.



«Σήμερα ο κόσμος του αθλητισμού γενικά και του ποδοσφαίρου ειδικότερα έχει ένα κενό. Μας άφησε ο Maradona ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία. Αυτό που έκανε στο ποδόσφαιρο παραμένει. Τα ειλικρινά μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στον κόσμο του ποδοσφαίρου και σε όλη την Αργεντινή», έγραψε ο Ναδάλ.



«Ευχαριστούμε για όλα Ντιέγκο», έγραψε η Μπαρτσελόνα.



«Συμμετέχουμε στον κόσμο του ποδοσφαίρου για να πούμε αντίο σε έναν απόλυτα σπουδαίο. Rip Diego Maradona», το μήνυμα της Μαν. Σίτι.



«Αιώνια ευχαριστώ. Αιώνιος Ντιέγκο», το μήνυμα της Μπόκα Τζούνιορς.



«Ένας από τους σπουδαιότερους που έπαιξαν ποδόσφαιρο. Έμπνευση για όλο τον κόσμο. Μια τεράστια απώλεια για την οικογένεια του ποδοσφαίρου», το μήνυμα της Άρσεναλ.



«Πολύ λυπηρή ημέρα για το ποδόσφαιρο. Έφυγε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Rip σε αυτή την ιδιοφυΐα του αθλήματος», έγραψε ο Ίκερ Κασίγιας.



«Έφυγε ο θεός του ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε για όλα», έγραψε ο Πίρλο.



«Το είδωλό μου έφυγε. RIP Diego Armando Maradona, η πρώτη μου ποδοσφαιρική φανέλα, ο άνθρωπος πίσω από την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Gracias El Pibe», έγραψε ο Ντρογκμπά.



«Rip σε ένα θρύλο», το μήνυμα του Γιουσέιν Μπολτ.



«RIP θρύλε. Ένα αληθινό ποδοσφαιρικό είδωλο», έγραψε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.



«Ο φίλος μου έχει φύγει. Maradona, ο θρύλος! Ο Αργεντινός που κατέκτησε τον κόσμο με την μπάλα στα πόδια του, αλλά και για τη χαρά και τη μοναδική του προσωπικότητα. Έχω ήδη πει πολλές φορές, ότι από τους παίκτες που είδα στο γήπεδο, ήταν ο καλύτερος», έγραψε ο Ρομάριο.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.