Header Ads


Πήραν και Μαρκ Γκασόλ οι Λέικερς!

Πήραν και Μαρκ Γκασόλ οι Λέικερς!


Μετά τους Ντένις Σρέντερ και Μοντρέζλ Χάρελ, οι Λέικερς έκαναν μια ακόμη σπουδαία προσθήκη που τους καθιστά αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το 2021.


Ο λόγος για τον Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος συμφώνησε για διετές συμβόλαιο(με περίπου 2,5 εκατ. δολάρια το χρόνο) με τους πρωταθλητές και θα παίξει στην ομάδα όπου διέπρεψε και ο αδερφός του, Πάου. Ο 35χρονος σέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2019.

Για να αποκτήσουν τον Γκασόλ οι Λέικερς αναγκάστηκαν να προβούν σε παραχώρηση του ΤζαΒέιλ ΜακΓκι και ενός πικ δευτέρου γύρου στους Καβαλίερς παίρνοντας ως αντάλλαγμα τους Τζόρνταν Μπελ και Αλφόνζο ΜακΚίνι. Ο πρώτος δεν θα παραμείνει, σε αντίθεση με τον δεύτερο που θα αποτελεί μια έξτρα λύση για τη θέση του σμολ φόργουορντ.

Με τις κινήσεις αυτές κι εφόσον υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Άντονι Ντέιβις (κάτι που θεωρείται διαδικαστικό) οι πρωταθλητές θα μετρούν πλέον έντεκα παίκτες στο ρόστερ τους.

Ο Γκασόλ είχε μια μέτρια σεζόν την τελευταία του χρονιά στο Τορόντο μετρώντας 7,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ σε 26,4 λεπτά κατά μέσο όρο στη regular season, ενώ στα playoffs μέτρησε 6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 20,7 λεπτά ανά αγώνα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.