Header Ads


«Παταγώδης αποτυχία να μην διεκδικήσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ»

«Παταγώδης αποτυχία να μην διεκδικήσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ»


Η μάχη της ΑΕΚ στην Τρίπολη μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Πρωινού Τύπου - Δείτε τι αναφέρει σε άρθρο του γνωστός δημοσιογράφος της Ένωσης!


Αναλυτικά ένα απόσπασμα από το σημερινό άρθρο του Πάνου Λούπου στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»

Το ότι από το... πουθενά και μέσα σε ένα βράδυ «γεννήθηκε» θέμα προπονητή σίγουρα δεν είναι καλό για την ΑΕΚ. Και για να μην το πολυκουράζουμε, αυτό διορθώνεται τώρα μόνο με σερί νικών  στο πρωτάθλημα. Και κυρίως με νίκη απόψε στην Τρίπολη. Μπορεί να ήταν πολύ βαριά η ήττα από την Ζόρια, αλλά αν μου έλεγες την Τετάρτη... «θα χάσεις είτε από την Ζόρια, είτε στην Τρίπολη, επέλεξε τι προτιμάς», δεν θα είχα τον παραμικρό ενδοιασμό. Και το ξέρετε καλά, όσοι μου κάνετε την τιμή να παρακολουθείτε την αρθρογραφία μου.

Ναι, ήταν πισωγύρισμα αυτό που έγινε. Ναι, πλήγωσε την ομάδα και σε πρεστίζ και σε ψυχολογία και οικονομικά και βαθμολογικά στον όμιλο. Αλλά, αυτό που δεν θα... παλεύεται με τίποτα και που θα συνιστά παταγώδη αποτυχία, θα είναι να μείνει για τρίτη σερί σεζόν, η ΑΕΚ-και μάλιστα η ΑΕΚ του Μελισσανίδη- εκτός της μάχης του τίτλου από τον Δεκέμβριο. Η ΑΕΚ έχει την ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα τελεία και παύλα. Όπως την έχουν και οι δύο βασικοί ανταγωνιστές της, καμία αντίρρηση. Αν η «Ένωση» μείνει εκτός της διεκδίκησης του διαχρονικά βασικού και μεγάλου στόχου  της για τρίτη σερί σεζόν, θα συνιστά αυτοκτονία και παταγώδη αποτυχία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.