Header Ads


Καρέρα: «Όλοι οι αγώνες είναι τελικοί για εμάς»

Καρέρα: «Όλοι οι αγώνες είναι τελικοί για εμάς»


Σύνθημα νίκης της ΑΕΚ απέναντι στη Λάρισα έδωσε ο Μάσιμο Καρέρα που τόνισε πως παίκτες του πρέπει να μπουν στο ματς με τη νοοτροπία του νικητή, όπως και σε όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης με την Λάρισα:

Για το πως αντιμετώπισε ο ίδιος την κατάσταση με τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού: «Δεν ήταν εύκολο να γίνουν σωστά οι προπονήσεις. Το καλό είναι ότι φέραμε σε καλή φυσική κατάσταση τους περισσότερους, δυστυχώς όχι όλους. Η αλήθεια είναι ότι ζούμε μέσα σε μια πανδημία και πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην κατάσταση που βιώνουμε».
 
Για το πως έζησε το ματς με τη Ζόρια από την Αθήνα: «Όταν βλέπεις το ματς από την τηλεόραση έχεις περισσότερη ένταση γιατί δεν είσαι στο γήπεδο να μιλήσεις με τους παίκτες. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα, το θετικό είναι ότι οι παίκτες έκαναν αυτό που είχαμε προετοιμάσει».
 
Για το πως δυσκόλεψαν το έργο του στην προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΛ οι απουσίες των παικτών από τις προπονήσεις: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό για να προετοιμαστούμε. Έχουμε ένα σερί αγώνων κάθε τρεις μέρες, εννιά με δέκα αγώνες στο σύνολο. Δεν είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε, ωστόσο κάναμε την προετοιμασία και ελπίζουμε να βρούμε ρυθμό για όλους αυτούς τους αγώνες».

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Για το αν η ΑΕΚ έχει καλύτερη φυσική κατάσταση πλέον ενόψει των σερί αγώνων που ακολουθούν σε σύγκριση με την περίοδο πριν τη διακοπή: «Πιστεύω ότι σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο θα έπρεπε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Μετά από μια διακοπή δεν είναι πάντα εύκολο να ξαναμπείς σε ρυθμό. Το σημαντικό είναι να μπαίνουμε με τη σωστή νοοτροπία για να κερδίζουμε τους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το αν έχει δίλημμα μεταξύ Τσιντώτα – Αθανασιάδη ενόψει ΑΕΛ: «Σήμερα θα το αποφασίσουμε. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Τσιντώτας. Θα δούμε αν θα είναι διαθέσιμος. Πάντα η τελευταία απόφαση είναι του ίδιου του ποδοσφαιριστή».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους αγώνες ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή. Θέλουμε να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο με μαχητικότητα και να παίζουμε όλους τους αγώνες σαν να είναι τελικός».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.