Header Ads


«Μπάχαλο» στο μπάσκετ, η ΕΟΚ ανέβαλε το Κύπελλο!

«Μπάχαλο» στο μπάσκετ, η ΕΟΚ ανέβαλε το Κύπελλο!


«Μπάχαλο» επικρατεί στο μπάσκετ, η ΕΟΚ ανέβαλε το Κύπελλο, ο ΕΣΑΚΕ σκέφτεται να βάλει αγωνιστική αλλά...lockdown!
Η ΕΟΚ έκανε χρήση της αναστολής των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε όλες τις διοργανώσεις που βρίσκονται υπό την αιγίδα της, ανάμεσα της και το Κύπελλο, στο οποίο αγωνίζονται μόνο ομάδες της Α1 και έτσι ο ΕΣΑΚΕ προσανατολίζεται για τον ορισμό αγωνιστικής!

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου θα είχαμε τη διεξαγωγή των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διοργάνωση αναβάλλεται, μέχρι νεωτέρας και στη θέση της θα γίνει αγωνιστική για την Basket League! 

Με όποιον τρόπο μπορεί να διεξαχθεί και αυτή. 

Η ΕΟΚ, μολονότι οι προημιτελικοί έχουν μόνο ομάδες της Basket League, προχώρησε στην αναβολή του, αφού η άδεια διεξαγωγής του Κυπέλλου ανήκει σε αυτήν. Όπως έκανε και με τις άλλες διοργανώσεις που βρίσκονται υπό τη σκέπη της. Μολονότι οι ομάδες της παλιάς Α1 συνεχίζουν κανονικά τους ελέγχους για την covid-19, μία απαραίτητη προϋπόθεση που έχει τεθεί από την Πολιτεία.

Την ίδια στιγμή, από την πλευρά των ομάδων προκύπτουν αρκετά ερωτηματικά, αλλά και υποχρεωτική συμμόρφωση, αφού το Κύπελλο ανήκει στην ΕΟΚ. 

Κάπως έτσι, ο ΕΣΑΚΕ... τρέχει για να ορίσει αγωνιστική. Κάτι που επίσης δεν είναι εύκολο. Η διοργανώτρια βρίσκεται στην αναζήτηση τι θα συμβεί με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί στη συμπρωτεύουσα.

Είναι ακόμη άγνωστο αν οι ομάδες μπορούν να φύγουν ή να πάνε στη Θεσσαλονίκη. 

Στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης αγωνίζονται στην Αττική (με Παναθηναϊκό και Λαύριο, αντίστοιχα), ενώ ο Ηρακλής υποδέχεται τον Κολοσσό. 

Την ίδια στιγμή, μοιάζει απίθανο να αγωνιστεί το Λαύριο, το οποίο ταλαιπωρήθηκε από απανωτά κρούσματα κορονοϊόυ και μόλις έχει ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις. Επίσης, ερωτηματικό αποτελεί και ο Προμηθέας (επίσης είχε κρούσματα covid-19). 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.