Header Ads


«Ελήφθη η απόφαση για γενικό lockdown!»

«Ελήφθη η απόφαση για γενικό lockdown!»


Το αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ποια ημερομηνία «κλειδώνει» - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ - ΒΟΜΒΑ!
Το νέο ρεκόρ κρουσμάτων της Τρίτης χτύπησε ξανά καμπανάκι στο εθνικό σύστημα υγείας. Οι αντοχές του βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο και τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας.

Όσο ο καιρός χαλάει και ο κόσμος κλείνεται σε εσωτερικούς χώρους τόσο θα μεγαλώνει η διασπορά του ιού, πιέζοντας και άλλο τα νοσοκομεία.

Η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε στάση αναμονής. Περιμένουν να δουν τι απόδοση θα έχουν τα μέτρα που άρχισαν να εφαρμόζονται από σήμερα και κατόπιν θα δράσουν.

Η απόφαση για το γενικό lockdown είναι ειλημμένη εφόσον δεν αποδώσει ούτε αυτή η δέσμη μέτρων. Η καθοριστική ημερομηνία που θα κρίνει τα πάντα είναι η 10η Νοεμβρίου.


Θα έχει περάσει μια εβδομάδα από την εφαρμογή των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την αποτελεσματικότητα τους.

Αν ο ιός αναχαιτιστεί (σενάριο που αυτή τη στιγμή δείχνει από δύσκολο έως αδύνατο) τότε το γενικό lockdown θα πάει πιο πίσω.
 
Αν τα κρούσματα βρίσκονται στο σημερινό επίπεδο ή αυξηθούν ακόμα περισσότερο, τότε το lockdown θα ενεργοποιηθεί στις 14 ή 15 του μήνα.

Η διαφορά του απ’ το πρώτο θα είναι στη διάρκεια. Θα μιλάμε για μια καραντίνα- εξπρές, διάρκειας 2 εβδομάδων για να ανασάνει το σύστημα υγείας, να αναχαιτιστεί ο ιός, προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσει κανονικά η αγορά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.