Header Ads


Η τελευταία δοκιμή του Καρέρα, το δίλημμα για ΑΕΛ!

Η τελευταία δοκιμή του Καρέρα, το δίλημμα για ΑΕΛ!


Τι έδειξε στην τελευταία δοκιμή του ο Μάσιμο Καρέρα - Ποιους δοκίμασε - Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα με ΑΕΛ!

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ στην μέχρι στιγμής δοκιμή που έκανε είχε τον Μπακάκη στα στόπερ ελλείψει κεντρικών αμυντικών, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξει κανονικά δεξιά στην άμυνα ο Ελληνας μπακ, με τον Λόπες αριστερά. 


Στο κέντρο της άμυνας ο Νεντελτσεάρου είναι διαθέσιμος και έχει ρυθμό λόγω των ματς της Εθνικής Ρουμανίας και θα αγωνιστεί με έναν εκ των Χνιντ ή Σβάρνα στο πλάι του. Με τον Τσιγκρίνσκι να μην είναι έτοιμος έχοντας λίγες προπονήσεις στα πόδια του και έτσι όλα δείχνουν ότι θα προφυλαχτεί.


Στα χαφ ο Σιμόες έπαιξε με τον Σάκχοφ που δείχνει καλύτερα μετά τον κορωνοϊό, ενώ ο Μάνταλος θα είναι μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο στο 4-2-3-1. Στα δύο άκρα της επίθεσης αναμένεται να είναι οι Λιβάια και Τάνκοβιτς με σέντερ φορ είτε τον Ανσαριφάρντ, είτε τον Ολιβέιρα.

Σε κάθε περίπτωση για την επίθεση ο Καρέρα έχει στη διάθεση του και τους Αλμπάνη-Μαχαίρα που μπορούν να δώσουν λύσεις, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη για να μπει 100% στην ομάδα ξανά μετά τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.