Header Ads


Η ΑΕΚ κινείται για Μόουζες Κίνγκσλεϊ! (vids)

Η ΑΕΚ κινείται για Μόουζες Κίνγκσλεϊ! (vids)


Αποφασισμένος ο Μάκης Αγγελόπουλος να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον φόργουορντ - σέντερ της Μπιλμπάο - Ειλημμένη απόφαση να πάρει παίκτη η ΑΕΚ!
Mοουζες Κινγκσλει ΑΕΚ: Την απόφαση να κινηθεί για την κάλυψη της κενής θέσης ξένου με πρώτο στόχο ψηλό παίκτη και όχι γκαρντ έχουν πάρει διοίκηση κι προπονητής στην ΑΕΚ.



Αναλυτικά το δημοσίευμα από το aek365:

Μετά και την εγχείρηση του Σλότερ αλλά και το ότι στη θέση 4 δεν υπάρχει παίκτης που να μπορεί να παίξει και στο 5 αποφασίστηκε να κινηθεί η ομάδα για έναν φόργουορντ - σέντερ. Πρώτος στόχος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ. 



Ο Νιγηριάνός φόργουορντ - σέντερ που είναι γνωστός από τη θητεία του στο Περιστέρι και τη φετινή σεζόν παίζει με τα χρώματα της Μπιλμπάο αρέσει στον Ηλία Παπαθεοδώρου και ήδη ο Μάκης Αγγελόπουλος προσπαθεί να φέρει τον παίκτη στην ΑΕΚ. 

Προφανώς έχει σταλεί σήμα από τον μάνατζερ του ύψους 2.08 Νιγηριανού πως υπάρχει τρόπος να αποχωρήσει από την Ισπανική ομάδα και αυτό προσπαθεί να εκμεταλευτεί η ΑΕΚ. 

Η σκέψη είναι να αποκτηθεί τώρα ο Κίνγκσλεϊ ή άλλος παίκτης με αυτα τα χαρακτηριστικά και η απόκτηση γκαρντ να πάει για αργότερα όταν θα αρχίσουν τα ματς που θα κρίνουν τη σεζόν. 

Δεν αποκλείεται από ένα σημείο και μετά η ΑΕΚ να έχει έφτά ξένους με τον έναν να παίζει μόνο στην Ευρώπη. 

Ο Κίνγκσλεϊ είναι γνωστός στη χώρα μας από πέρυσι όταν πραγματοποίησε πέρσι μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του Περιστερίου, με μέσους όρους στο BCL με 8.9 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 1.4 τάπες ανά αγώνα, ενώ μέτρησε συνολικά πέντε double-double. Στη Basket League o Νιγηριανός είχε 8.6 πόντους και 5.9 ριμπάουντ μ.ο. 




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.