Header Ads


Η ΑΕΚ εξετάζει τον Μίικο Αλμπορνόζ! (vids)

Η ΑΕΚ εξετάζει τον Μίικο Αλμπορνόζ! (vids)


Η ΑΕΚ τσεκάρει παίκτες για τις δύο θέσεις στα άκρα της άμυνας και ο Μίικο Αλμπορνόζ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στους «κιτρινόμαυρους».
Μιικο Αλμπορνοζ ΑΕΚ:Σε λιγότερο από 1,5 μήνα ξεκινά η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Και η ΑΕΚ δείχνει να έχει συγκεκριμένες ανάγκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Μίικο Αλμπορνόζ. Ο 30χρονος Χιλιανός, με 1.80μ. Ύψος και με σουηδικό διαβατήριο (γεννημένος στην Στοκχόλμη) είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι και είναι μια προσιτή περίπτωση με καλό βιογραφικό. 

Ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός αγωνιζόταν από το 2014 στο Ανόβερο έχοντας αγωνιστεί σε 134 παιχνίδια (83 ματς στην Μπουντεσλίγκα) με απολογισμό 1 γκολ και 13 ασίστ. Νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Μάλμε και Μπρομαποϊκάρνα στην Σουηδία (από 82 ματς έκαστος). Τελευταίο του ματς ήταν για περίπου 10 λεπτά στις 28 Ιουνίου 2020 κόντρα στην Μπόχουμ. Με την Εθνική Χιλής έχει στην καριέρα του 14 ματς με 2 γκολ. Έχοντας παίξει σε Κόπα Αμέρικα, ενώ στο Μουντιάλ του 2014 ήταν στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε το καλοκαίρι του 2019 για τον Αλμπορνόζ, όταν το Αννόβερο ζητούσε 1 εκατ.ευρώ, ενώ τον παίκτη τσέκαρε κάποια στιγμή και ο Ολυμπιακός. Πριν λίγες ημέρες για τον Αλμπορνόζ έδειξε ενδιαφέρον η Κόλο-Κόλο.

Με δεδομένο ότι είναι ελεύθερος στην αγορά και χωρίς ομάδα από τον Ιούλιο, η τιμή του δεδομένα θα είναι πιο χαμηλή, με τον ίδιο να ψάχνει μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Και έχει το… credit ότι μπορεί να αγωνιστεί και δεξιά, εκτός από αριστερά που είναι η φυσική του θέση.

Δείτε βίντεο από τον Μίικο Αλμπορνόζ:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.