Header Ads


Ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή ο Γιακουμάκης!

Ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή ο Γιακουμάκης!


Μπορεί στην ΑΕΚ να μην κατάφερε να καθιερωθεί, αλλά ο Κρητικός στράικερ στην Ολλανδία «πετάει».
Δεν είναι είδηση πλέον. Ο Γιώργος Γιακουμάκης τα πάει περίφημα στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φένλο, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα και είναι θέμα χρόνου οι πρώτες προτάσεις για τον Κρητικό στράικερ.



Στην περίπτωση του Γιακουμάκη αναφέρεται η εφημερίδα Sportime: «Πριν 3 μήνες δεν τον έβλεπαν στην ΑΕΚ. Πήγε στη Φένλο, είναι πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα και πλέον διεθνής. Πολλά δεν θέλει για να μπεις στο μάτι όσων ενδιαφέρονται για γκολ. Και ο Κρητικός φορ, έχοντας συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του ’22, έχει ήδη μπει. Σε τέτοιο και τόσο βαθμό που δεν αποκλείεται – ίσα ίσα μάλιστα… – οι πρώτες προτάσεις να σκάσουν στη Φένλο άμεσα».

Δείτε τον Γιώργο Γιακουμάκη εν δράσει


Να σημειώσουμε ότι φέτος ο Γιακουμάκης σε 9 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει 9 γκολ, ενώ έχει δώσει και μία ασίστ. Ο διεθνής σέντερ φορ παραχώρησε συνέντευξη πρόσφατα συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα.

Αναφέρθηκε στο ολλανδικό πρωτάθλημα, στις επιλογές του, στην ΑΕΚ, αλλά και στο μεγάλο λάθος του. Όπως τόνισε ο ίδιος, «όταν πήγα στην ΑΕΚ ήμουν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Δεν με κάλυπτε αυτό. Είμαι εγωιστής και θέλω να παίζω. Όταν πήγα στην ΑΕΚ δεν είχα πολλές εμπειρίες. Ήταν λάθος που πήγα στην ΑΕΚ τότε, έπρεπε να μείνω δανεικός στον Πλατανιά για ακόμα έναν χρόνο».

Χαρακτηριστική ήταν και η τοποθέτησή του για τον φίλο του και τότε συμπαίκτη του στον Πλατανιά, Γιώργο Μανούσο, σε ερώτηση του Δημήτρη Μαλισιώβα ότι στην Ελλάδα δεν χτυπούσε πέναλτι, ενώ στην Ολλανδία το κάνει: «Με τον Γιώργο Μανούσο τότε στον Πλατανιά είχαμε συνεννοηθεί να χτυπά αυτός τα πέναλτι και όχι εγώ. Εξάλλου, εγώ είχα βάλει αρκετά γκολ, οπότε άφηνα τα πέναλτι στον Μανούσο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.