Header Ads


Ετοιμάζει κίνηση για Κρίστισιτς ο Ερυθρός Αστέρας!

Ετοιμάζει κίνηση για Κρίστισιτς ο Ερυθρός Αστέρας!


Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς θέλει απεγνωσμένα τον Νέναντ Κρίστιτσιτς στον Ερυθρό Αστέρα!
Ερυθρος Αστερας Κριστισιτς ΑΕΚ:Νέο δημοσίευμα από Σερβία αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.



Οπως γράφει το δημοσίευμα της «Μozzartsport» ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ντέγιαν Στάνκοβιτς, θέλει απεγνωσμένα τον μέσο της ΑΕΚ.

Οσα γράφει το νέο δημοσίευμα της «Μozzartsport»:

«Ο Ντέγιαν Στάνοβιτς θέλει απεγνωσμένα τον Κρίστιτσιτς, Τέρζιτς και Μέρκελα τον εκτιμούν.

Υπήρξαν προσπάθειες στο παρελθόν, αλλά τώρα οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα θα καλέσουν στην Αθήνα για να μάθουν από τους εκπροσώπους του τις απαιτήσεις που υπάρχουν για την μεταγραφή του. Οι οπαδοί του συλλόγου τον θέλουν, το ίδιο και ο διευθυντής της ομάδας, Ζβέζνταν Τέρζιτς και ο αθλητικός διευθυντής, Μίταρ Μάρκελα. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Ωστόσο η επιστροφή του Κρίστιτσιτς στην Σερβία είναι μία δύσκολη αποστολή, καθώς εκτός τ’ ότι έχει συμβόλαιο έως το 2022, είναι επίσης ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του Καρέρα. Αυτή τη σεζόν έχει παίξει σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα και σε τέσσερα στο Europa League. Εκτός απ’ αυτό είναι δύσκολο για τον Ερυθρό Αστέρα διότι ο γνωστός Ελληνας επιχειρηματίας, Δημήτρης Μελισσανίδης, είναι σκληρός διαπραγματευτής. Δεν πρόκειται να κάνει συμβιβασμούς.

Το καλό για τον Ερυθρό Αστέρα είναι ότι η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες στο κέντρο. Το καλοκαίρι απέκτησε τον Σάκχοφ, έχει επιστρέψει από τον δανεισμό του ο Σιμάο, έχει αποκτήσει τον Σιμάνσκι, ενώ έχει και τον Γαλανόπουλο και τον Σιμάνσκι, επομένως υπάρχει περίπτωση η ΑΕΚ να θέλει να πουλήσει τον Κρίστιτσιτς».



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.