Header Ads


«Δύσκολα» και με Ζόρια ο Λιβάι Γκαρσία!

«Δύσκολα» και με Ζόρια ο Λιβάι Γκαρσία!


Σκέψεις να προστατευθεί και στο ματς της Πέμπτης, ο εξτρέμ της Ένωσης!
Δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Λιβάι Γκαρσία θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Πέμπτης με την Ζόρια.



Ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ είναι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης εδώ και καιρό, ωστόσο υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ούτε το προσεχές ματς θα είναι αυτό στο οποίο ο Μάσιμο Καρέρα θα αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει ξανά.

Ο Γκαρσία ακολουθεί παράλληλο πρόγραμμα ενδυνάμωσης και υποβάλλεται συχνά πυκνά σε μετρήσεις. Η αφετηρία του προβληματισμού, βρίσκεται στο παρασκήνιο του σοβαρού τραυματισμού του με θλάση δεύτερου βαθμού στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στις αρχές του Οκτώβρη. Ο τεχνικός της Ένωσης και οι συνεργάτες του, έχουν καταλήξει πως ο παίκτης πιέστηκε υπερβολικά τότε και αυτό τους κάνει να θέλουν τώρα να αποκλείσουν οποιοδήποτε ρίσκο. Λόγω της εκρηκτικότητας που χαρακτηρίζει το στυλ παιχνιδιού του, το 100% της σωματικής ετοιμότητας είναι πάντα απαίτηση, για να μειώνεται η πιθανότητα τραυματισμών όπως αυτός που τον κράτησε έξω για αρκετές εβδομάδες.



Το θέμα είναι πως μέχρι σήμερα τουλάχιστον, ο Καρέρα δεν έχει σιγουρευτεί πως το ματς της Πέμπτης είναι η κατάλληλη στιγμή και σκέφτεται να κερδίσει λίγο χρόνο ακόμη. Χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να τον πάρει αποστολή, η επιστροφή του Γκαρσία στα βασικά αγωνιστικά πλάνα, φαίνεται περισσότερο πιθανή για το ματς που θα ακολουθήσει την Ζόρια, με τον Αστέρα στην Τρίπολη.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.