Header Ads


«Δεν υπάρχει θέμα απόλυσης Καρέρα!» (vid)

«Δεν υπάρχει θέμα απόλυσης Καρέρα!» (vid)


Όσα είπε γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ μετά την ήττα - ντροπή της Ένωσης από τη Ζόρια - Τι αναφέρουν από την ΑΕΚ για Καρέρα!


Ο Κώστας Κετσετζόγλου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως βασικός υπεύθυνος για την ήττα-σοκ της ΑΕΚ από την Ζόρια (0-3) είναι ο Μάσιμο Καρέρα, αλλά επισήμανε πως δεν τίθεται θέμα απόλυσής του.

«Ήταν μεγάλο χαστούκι. Ελπίζω να πρόκειται απλώς για μια βραδιά στην οποία πήγαν όλα στραβά. Ήταν κάτι απρόσμενο, κόντρα στη ροή του αγώνα. Η βασική ευθύνη είναι του Καρέρα, αλλά δεν υπάρχει θέμα να απολυθεί. Επέλεξε το ίδιο σχήμα με την Ουκρανία, αλλά έλειπε ο καλύτερος δημιουργός της ομάδας, ο Μάνταλος. Θα μπορούσε να παίξει εκεί ο Τάνκοβιτς και μπροστά ο Λιβάγια με τον Ανσαριφάρντ. Επίσης ο Αθανασιάδης φάνηκε ότι δεν έχει ρυθμό, γιατί είχε να παίξει σε ματς ενάμιση χρόνο. Το γκολ αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι. Έγινε λάθος διαχείριση μετά την αποβολή του Σάχοφ. Πολλές φορές μπορεί να υπάρχει αποβολή, αλλά δεν καταρρέουν οι ομάδες. Το να επιμένει με τριάδα στην άμυνα μετά την αποβολή και να παίζει δεξί μπακ ο Σβάρνας ήταν σοβαρά λάθη», τόνισε.

«Οι ελπίδες πρόκρισης τελείωσαν, αλλά θα πρέπει η ΑΕΚ να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί από τα δύο τελευταία ματς. Τώρα προέχει το πρωτάθλημα και το βασικό είναι να κερδίσει το πρωί στην Τρίπολη. Αν κάνει μια νίκη εκεί η ΑΕΚ, μπορεί να ηρεμήσει ξανά η ομάδα. Παρά τα όσα έγιναν χθες επιμένω πως έχει καλή ομάδα, ένα πολύ καλό ρόστερ και καλό προπονητή, παρά τα στραβά του που φάνηκαν και στη χθεσινή κακή βραδιά».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.