Header Ads


«Δεν αρέσει στους ανθρώπους της Σέλτικ ο Μπάρκας - Θα κινηθούν για τερματοφύλακα!»

«Δεν αρέσει στους ανθρώπους της Σέλτικ ο Μπάρκας - Θα κινηθούν για τερματοφύλακα!»


Μόνο καλά δεν είναι τα νέα για τον Βασίλη Μπάρκα, καθώς σύμφωνα με τον Frank McAvennie η Σέλτικ θα κινηθεί για έμπειρο τερματοφύλακα τον Ιανουάριο.

Δεν φαίνεται να έχει πείσει τους ιθύνοντες της Σέλτικ, ο Βασίλης Μπάρκας. Όπως ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Frank McAvennie η σκωτσέζικη ομάδα θα κινηθεί για έμπειρο τερματοφύλακα τη μεταγραφική περίοδου του Ιανουαρίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος, λογώ ενός προβλήματος στη μέση και αφότου επανήλθε δεν κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού.

Ο προπονητής της Σέλτικ, Λένον, προτίμησε να χρησιμοποιήσει τον Μπέιν αντί του Μπάρκα, με τον πρώτο να μην δέχεται τέρμα στο ματς με την Αμπερντίν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Frank McAvennie:

«Δεν νομίζω πως τους αρέσει ο Μπάρκας αυτή τη στιγμή γι’ αυτό έφεραν τον Μπέιν, αν και νομίζω πως τον Ιανουάριο θα κινηθούν για κάποιον έμπειρο τερματοφύλακα, εκτός και αν ο Μπάρκας επιστρέψει και δείξει την αξία του. Πολλές φορές αισθάνομαι άσχημα με τους τερματοφύλακες γιατί δεν είναι σαν τους μέσους που κάνουν ένα λάθος και προχωράνε, αν είσαι τερματοφύλακας όλος ο κόσμος στρέφεται εναντίον σου. Ο Μπάρκας είναι η αλήθεια πως δεν είχε χρόνο να προσαρμοστεί, όμως πλήρωσαν 6 εκατ. ευρώ γι’ αυτόν και θα έπρεπε να μπορούσε να το χειριστεί».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.