Header Ads


Τσιρίλο: «Όταν είδα την μπάλα να μπαίνει γκολ…» (vid)

Τσιρίλο: «Όταν είδα την μπάλα να μπαίνει γκολ…» (vid)


Στην ξεχωριστή νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια από το σπουδαίο εκείνο αποτέλεσμα, αναφέρθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ένας από τους πρωταγωνιστές εκείνης της βραδιάς ήταν ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος όπως δήλωσε δεν μπορεί να ξεχάσει μέχρι σήμερα την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας και φυσικά τα συναισθήματά του όταν ο Σέζαρ νίκησε τον Ντίντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»

Για το τι θυμάται πιο έντομα από εκείνο το παιχνίδι: «Σίγουρα, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική. Τη θυμάμαι πολύ καλά. Ήταν πραγματικά απίστευτη και δεν μπορώ να τη ξεχάσω. Έπειτα, θυμάμαι τη χαρά που νιώσαμε για το κλαμπ και τους οπαδούς μας, αλλά και τα λεπτά που τελείωνε το ματς και περιμέναμε τον διαιτητή να σφυρίξει!»

Για το πόσο ιδιαίτερο ήταν για τον ίδιο η νίκη επί των «ροσονέρι»: «Για εμάς, ήταν… ειδικό παιχνίδι, καθώς στην Ιταλία είναι οι οικογένειάς μας και οι φίλοι μας, που έβλεπαν το ματς. Συνεπώς, ήμασταν διπλά χαρούμενοι».

Για το αν πίστευε μέσα του ότι η «Ένωση» μπορούσε να κρατήσει το 1-0 μέχρι το τέλος του αγώνα: «Όταν είδα την μπάλα να μπαίνει γκολ… τρελάθηκα! Μέσα μου ήλπιζα να κρατήσουμε το σκορ μέχρι το τέλος. Δεν ήθελα τίποτα άλλο. Μόνο να νικήσουμε το παιχνίδι, γιατί είμαι Ιταλός»

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.