Header Ads


Μια «ανάσα» από την πρόκριση Ντόρτμουντ - Λάτσιο!

Μια «ανάσα» από την πρόκριση Ντόρτμουντ - Λάτσιο!


Με εμφατικό τρόπο, οι Ντόρτμουντ και Λάτσιο νίκησαν αντίστοιχα τις Μπριζ και Ζενίτ για την τέταρτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και έκαναν βήμα πρόκρισης στους «16».

Η Ντόρτμουντ νίκησε άνετα 3-0 την Κλαμπ Μπριζ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για την τέταρτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Τσάμπιονς ΛΙγκ και παρέμεινε στην πρώτη θέση με +5 από την τρίτη θέση, ενώ η Λάτσιο νίκησε 3-1 την Ζενίτ στο «Ολίμπικο» και ως δεύτερη ξέφυγε με +4 στην προσπάθεια αμφοτέρων να προκριθούν στους "16".


Λάτσιο-Ζενίτ 3-1 


Οι «λατσιάλι» ξεκίνησαν ιδανικά και μόλις στο 3΄το δυνατό σουτ του Ιμόμπιλε έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν ευκαιρίες, οπότε στο 23΄, μετά από τις προσπάθειες των Λουίς Αλμπέρτο και Κορέα, η μπάλα στρώθηκε στον Παρόλο, που με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Ο Τζούμπα απάντησε άμεσα με το γυριστό πλασέ στο 25’ και μείωσε σε 2-1 για τους Ρώσους, όμως οι παίκτες της Λάτσιο ήταν αυτοί που έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στην έναρξη της επανάληψης, η Λάτσιο μπήκε ξανά δυνατά και στο 55’ ο Ιμόμπιλε ανατράπηκε από τον Μπάριος μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε, εκτέλεσε ο ίδιος ο διεθνής Ιταλός επιθετικός για το 3-1. Οι αλλαγές των δυο τεχνικών «άνοιξαν» το παιχνίδι και άρχισαν να χάνονται εκατέρωθεν ευκαιρίες πλέον, με τη Ζενίτ να έχει βγει μπροστά, αφού δεν είχε να χάσει τίποτα, χωρίς να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Ντόρτμουντ-Μπριζ 3-0 

 
Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε δυνατά και, χωρίς να πιέζει «ασφυκτικά» την εστία του Μινιολέ, είχε τον έλεγχο. Έτσι, στο 18’ό Χάαλαντ δέχτηκε την κάθετη του Σάντσο και σούταρε στην κλειστή γωνία του Βέλγου γκολκίπερ για το 1-0. Οι πρωταθλητές Βελγίου βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, όμως από το 35’ και μετά οι Βεστφαλοί ξαναπήραν την πρωτοβουλία και με το καταπληκτικό απευθείας φάουλ του Σάντσο στο 45’ έφτασαν στο 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χαάλαντ ξεκίνησε δυνατά και δημιούργησε ευκαιρίες και στο 50’ ο Βόρμερ του γύρισε την μπάλα στα πόδια και ο Νορβηγός με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά έκανε το 3-0. Οι «κιτρινόμαυροι» δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες με όλους τους παίκτες τους στη συνέχεια χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι τη λήξη.


Βαθμολογία:
Ντόρτμουντ 9
Λάτσιο 8
Κλαμπ Μπριζ 4
Ζενίτ 1

Επόμενη αγωνιστική (2/12):
Ντόρτμουντ-Λάτσιο
Κλαμπ Μπριζ-Ζενίτ

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.