Header Ads


Δημητρούλιας: «Θα ξεπεράσουμε και αυτή την δύσκολη συγκυρία»

Δημητρούλιας: «Θα ξεπεράσουμε και αυτή την δύσκολη συγκυρία»


Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ έκανε τον απολογισμό του πρώτου γύρου και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί.
Για δεύτερη χρονιά η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ βλέπει τους κόπους και τις προσπάθειες της να κινδυνεύουν να χαθούν.

Η νέα διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις του «Δικεφάλου» με όλα τα μέλη ωστόσο να προσπαθούν να παραμείνουν αισιόδοξα για την έκβαση της φετινής σεζόν. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει να επιστρέψει η ομάδα άμεσα στις προπονήσεις εν όψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στo enwsi.gr:  για την ψυχολογία της ομάδας μετά τη νέα διακοπή και έκανε έναν πρώτο απολογισμό της πορείας στον πρώτο γύρο.

Αρχικά αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας στις έξι πρώτες αγωνιστικές σχολίασε: «Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο έχοντας αποδώσει ένα εξαιρετικό επαγγελματισμό αλλά και επίπεδο στα παιχνίδια που «έπρεπε» να κερδίσουμε. Είχα πει και το καλοκαίρι ότι το πρέπει μιας ομάδας που είναι σαφές φαβορί, χρειάζεται δουλειά και διαχείριση για να μη μετατραπεί σε κακή εμφάνιση.  Οι αθλητές μας στο σύνολό τους, έκαναν τη δουλειά, με περίσσεια ενέργεια και αυταπάρνηση. Επίσης, στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε τη χαρά να δούμε πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες από τη νεανική μας ομάδα να παίρνουν χρόνο και να ανταπεξέρχονται εξαιρετικά στις ανάγκες των συνθηκών.

«Ο αθλητισμός πλήττεται, να μην παρασυρθούμε από την αρνητική ψυχολογία»

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη νέα διακοπή λόγω του lockdown σχολίασε: «Δυστυχώς ο κορονοϊός έχει χτυπήσει ξανά την πόρτα μας και η καραντίνα μας βρίσκει σε απόσταση αλλά αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με θετική ενέργεια, συχνές συνομιλίες αλλά και ατομικό πρόγραμμα που οι αθλητές μας παρακολουθούνται από τους προπονητές. Το βασικότερο ζητούμενο κατά την γνώμη μου, κι αυτό που μετέφερα στα παιδιά είναι πως μέχρι να ξαναμπούμε στις ομαδικές προπονήσεις πρέπει να μην επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να παρασυρθούμε σε αρνητική  ψυχολογία. Πρέπει να τρέφουμε το μυαλό μας  πέραν του σώματος, και να συνδράμουμε καθημερινά στο ηθικό του συνόλου. Ο τομέας του ερασιτεχνικού αθλητισμού πλήττεται σφοδρά και στο μέλλον, εκτιμώ,  θα γίνουν πολλαπλές μελέτες για την ψυχική επίδραση των εμπλεκόμενων στον πρωταθλητισμό εντός της καραντίνας. Μια ομάδα που έχει υγεία βγαίνει πιο δυνατή από τις συγκυρίες που ζούμε τώρα και όσο δουλεύουμε και πιστεύουμε , είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο τέρμα θριαμβευτές.  Εύχομαι  σύντομα να μας επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες να επιστρέψουμε στα γήπεδα». Στη συνέχεια σε ερώτηση για τον προβληματίζει η αγωνιστική απραξία εν όψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που είναι προγραμματισμένες τον Δεκέμβρη σχολίασε: «Όλα θα εξαρτηθούν από την κλήρωση. Φυσικά και με ανησυχεί αν ο αντίπαλος θα είναι ένα εκ των φαβορί αλλά ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε μια λύση».

«Περιμένουμε ξανά κοντά μας τον Ουγκάλντε»

Η ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει μια ακόμη ατυχία καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κρίστιαν Ουγκάλντε για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» , Δημήτρης Δημητρούλιας ευχήθηκε περαστικά στον Ισπανό και ξεκαθάρισε πως όλη η ομάδα τον περιμένει πίσω: «Θέλω να ευχηθώ στον Κρίστιαν ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός ώστε να κάνουμε μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν μαζί του. Έχει τη στήριξη και την εκτίμηση όλων μας . Στα 2 ντέρμπυ που έπαιξε φέτος με Ολυμπιακό και Διομήδη αλλά και στο τουρνουά «Α. Παπασταμάτης» μας προσέδωσε μια ξεχωριστή ποιότητα που τώρα καλούμαστε να αναπληρώσουμε επάξια μέχρι το τέλος της σεζόν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.