Header Ads


Βράνιες για Καρλέουσα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία!»

Βράνιες για Καρλέουσα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία!»


Για την ζωή του μίλησε ο Όγκνιεν Βράνιες σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοσνίας το βράδυ της Κυριακής
Μεγάλη συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοσνίας έδωσε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και μίλησε και για την περίοδο όπου διατηρούσε δεσμό με την γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς.



"Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της!".

Ο Βράνιες ρωτήθηκε και για το τί θα έκανε αν την έβλεπε στο δικαστήριο (οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει αγωγές): "Τίποτα, απλά θα την περνούσα γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ ως σήμερα", είπε ο Βράνιες και συνέχισε να τονίζει πως δεν μετανιώνει για την τροπή που πήραν τα πράγματα: " Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα για να την τιμωρήσω".

Για τις αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που ακολούθησαν ο Βράνιες είπε: "Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί όταν γράφετε ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πως έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μία κόλαση από όλη αυτή την κατάσταση".

Αναφορικά με τη νέα του σχέση, Καταρίνα Γκρούγιτς, ο Βράνιες δεν ήθελε να πει πολλά: " Είμαι με την Κατερίνα τώρα αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.