Header Ads


«Έρχονται» τα καλύτερα για τον Μάνταλο!

«Έρχονται» τα καλύτερα για τον Μάνταλο!


Το κλίμα στην Ένωση για τον αρχηγό έχει αλλάξει για τα καλά - Τι αναφέρει η εφημερίδα «Sportime»!
Είναι κοινό μυστικό ότι ο Πέτρος Μάνταλος είναι από τους παίκτες που έχουν δεχθεί την αυστηρότερη κριτική στην ΑΕΚ.

Ό, τι και να γίνει αυτός, αλλά και ο Μιχάλης Μπακάκης, είναι οι πρώτοι που μπαίνουν στο στόχαστρο. Τον Αύγουστο, μάλιστα, ο αρχηγός της Ένωσης βρέθηκε κυριολεκτικά με το ένα πόδι εκτός ομάδας, αφού η πρόταση της Αλ Νασρ είχε γίνει αποδεκτή.

Όμως, η αφερεγγυότητα της ομάδας από το Ντουμπάι, οδήγησε στη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής, που για να λέμε την αλήθεια θα έφερνε αρκετά χρήματα στο ταμείο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, αλλά και ένα «γερό» συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή. Τον τελευταίο μήνα, οι φωνές που ασκούσαν κριτική στον Πέτρο Μάνταλο έχουν γίνει ψίθυροι, καθώς είναι από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος της Ένωσης.

Η εφημερίδα Sportime αναφέρεται, μάλιστα, στην περίπτωση του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ και γράφει χαρακτηριστικά: «Θα μοιραστώ κάτι σήμερα, 9 Νοεμβρίου και κρατήστε το καλά. Να είμαστε γεροί και δυνατοί και να φτάσουμε σώοι και αβλαβείς τον Ιανουάριο (ενδεχομένως και το καλοκαίρι) και κανείς, ούτε ο Μάνταλος ούτε και η ΑΕΚ θα θυμούνται το καλοκαιρινό σίριαλ με τη μετακόμιση του «Πετράν» στην Αραβία. Τα καλύτερα, τα πολύ καλύτερα, έρχονται για τον κάπτεν της Ένωσης. Και για το club βεβαίως βεβαίως…».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.