Header Ads


«Τρέχει» για Ζόρια ο Καρίμ!

«Τρέχει» για Ζόρια ο Καρίμ!


Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τη νίκη επί της Λάρισας στην Ριζούπολη και στρέφει την προσοχή στο ματς της Πέμπτης (19:55) με τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία να δουν την πορεία των τραυματισμών του Ελντερ Λόπες και του Καρίμ Ανσαριφάρντ, οι οποίοι αποχώρησαν στο δεύτερο ημίχρονο από τη χθεσινή αναμέτρηση με την Λάρισα.

Ο Πορτογάλος μπακ έχει υποστεί μικρή κάκωση στο γόνατο και τις επόμενες μέρες θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς και ο Ιρανός φορ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αμφότεροι έκαναν θεραπεία σήμερα, με τον Ανσαριφάρντ να νιώθει καλύτερα και στις επόμενες δύο προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι με τη Ζόρια θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει ή όχι.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς και Καρακλάγιτς που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε καραντίνα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λάρισα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τρίτη το πρωί τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν στο καθιερωμένο τεστ για τον κορωνοϊό εν όψει του αγώνα με τη Ζόρια και η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18.30.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.