Header Ads


Μήπως σε απατάει; Αυτό το σημάδι τα μαρτυράει όλα!

Μήπως σε απατάει; Αυτό το σημάδι τα μαρτυράει όλα!


Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση για να μην γίνεις...ελαφίνα!
Αναρωτιέσαι μήπως σε απατάει; Κάτι θα έχεις δει για να το πιστεύεις, δεν είσαι τρελή! Εμείς φροντίζουμε για εσένα και την σχέση σου και σου λέμε ότι αυτό το σημάδι τα μαρτυράει όλα!

Κι αν έχουμε αναφερθεί στην απιστία μιας και είναι ένα θέμα που καίει και αφορά τους πάντες. Η αλήθεια είναι ότι όταν σου συμβαίνει συνήθως δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις οπότε και σε πιάνει μία άρνηση.

Όσο όμως ο χρόνος περνά, όλο και περισσότερα πειστήρια έρχονται στην επιφάνεια, μιας και εμείς οι γυναίκες τείνουμε να βλέπουμε σημάδια που συνήθως αγνοούμε. Κι αν υπάρχουν πραγματικά πολλές ενδείξεις, είναι αρκετές οι φορές που δεν αποκλείεται το λάθος.

Υπάρχει όμως ένα αδιάσειστο σημάδι, το οποίο δεν μπορείς να αγνοήσεις. Συγκεκριμένα, αυτό που… φωνάζει ότι ο σύντροφός σου σε απατάει, είναι το γεγονός ότι πλέον δουλεύει όλο και περισσότερο.

Οι υπερωρίες στη δουλειά, είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να γκρινιάξεις, και δεν θα είναι και δίκαιο να το κάνεις. Οπότε, σε περίπτωση που κλείνει 12ωρα στο γραφείο, ήρθε η ώρα να κατέβεις από το ροζ συννεφάκι σου και να πιάσεις δουλειά!

4 μυστικά για να αναζωπυρώσεις την σχέση σας!

Έχεις καταλάβει ότι η σχέση σας έχει ρουτινιάσει και ψάχνεις τον μαγικό τρόπο να ανανεωθείτε; Εμείς βρήκαμε τα 4 μυστικά για να αναζωπυρώσεις τον δεσμό σου!

Δεν πάτε για διάλυση, μην ανησυχείς!

Το κινητό στο αθόρυβο

Φτάνει βρε πουλάκι μου με το κινητό. Δε φτάνουν οι 8+ ώρες που δουλεύεις μπροστά από μία οθόνη; Όταν βρίσκεστε μαζί στο σπίτι δεν είναι ανάγκη να ανανεώσεις 24 φορές το timeline για να δεις αν η Kim Kardashian ανέβασε φωτογραφία. Άφησέ το στο αθόρυβο και ζήτα από το αμόρε σου να κάνει το ίδιο.

Μιλήστε

Επικοινωνία. Μιλήστε χωρίς να ντρέπεστε. Τα προβλήματα δε λύνονται με τρίψιμο λυχναριού και κερί στην Παναγία τη Χοζοβιώτισσα. Ό,τι νιώθεις πες το, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστήσει. Κι αφού μιλήσεις, μάθε να ακούς και να κατανοείς.

Ραντεβού, όπως παλιά

Θυμηθείτε τι σας έκανε να ερωτευτείτε και τι κάνατε εκείνες τις πρώτες φορές που κλείνατε ραντεβού. Κανονίστε μία ημέρα της εβδομάδας να πηγαίνετε για φαγητό, ποτό, σινεμά, θέατρο. Η ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι πάντα εκεί, τα μικρά χαρούμενα διαλείμματα θα σας κάνουν να βρείτε τη χαμένη σπίθα.

Το πολύ μαζί βλάπτει

Και όλη την ώρα κολλημένοι δεν ωφελεί. Αγαπιέστε αλλά χρειάζεται κι ο καθένας τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Το «έσονται οι δύο εις σάρκα μία» θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο χωρισμό.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.