Header Ads


Η δοκιμή έκπληξη του Καρέρα για Ζόρια!

Η δοκιμή έκπληξη του Καρέρα για Ζόρια!


Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη (19:55, Cosmote Sport 3) στο Ολυμπιακό Στάδιο την ουκρανική Ζόρια με στόχο να πάρει το τρίποντο… ζωής για την πρόκριση.
Η ΑΕΚ στον αγώνα με την Ζόρια θέλει τους τρεις βαθμούς. Και η ποιοτική διαφορά της με την ουκρανική ομάδα είναι δεδομένη.

Αρκεί η ΑΕΚ να βγάλει τον καλό εαυτό της και όπως στην Ουκρανία να μετουσιώσει αυτή τη διαφορά και με… γκολ.

Για τον λόγο αυτό ο Μάσιμο Καρέρα πάει με συνταγή Ουκρανίας. Η τελευταία δοκιμή του Ιταλού προπονητή στα Σπάτα αυτό έδειξε. Αν και είχε λίγες αλλαγές. «Πινελιές» του Καρέρα για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ζόρια όπου η νίκη είναι επιτακτική.

Ετσι, λοιπόν, ο Καρέρα τσέκαρε στη δοκιμή τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια για να του δώσει την ευκαιρία στο πιο εύκολο ματς του ομίλου και να πάρει… ανάσα ο Τσιντώτας ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Στα άκρα της άμυνας ήταν ο Μπακάκης δεξιά και ο Ινσούα αριστερά, με τριάδα στα στόπερ τους Νεντελτσεάρου-Τσιγκρίνσκι-Σβάρνα, όπως ακριβώς και στο 1-4 της Ουκρανίας.

Στον άξονα ο Καρέρα είχε τον Σιμόες, με τους Σάκχοφ-Κρίστιτσιτς κουμανταδόρους οργανωτικά ελλείψει του τιμωρημένου Μάνταλου.

Στην επίθεση οι δύο… εκτελεστές της Ουκρανίας Λιβάια-Τάνκοβιτς ήταν στην γραμμή κρούσης των «κιτρινόμαυρων» με στόχο να «τιμωρήσουν» ξανά την ουκρανική ομάδα ώστε να έρθει η δεύτερη νίκη στον όμιλο. Άλλωστε μόνο έτσι θα έχει ελπίδες πρόκρισης η ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.