Header Ads


Παουλίνιο: «Βοηθάω όποτε μου ζητηθεί, ο Ολιβέιρα θέλει ένα γκολ για να πάρει αυτοπεποίθηση»

Παουλίνιο: «Βοηθάω όποτε μου ζητηθεί, ο Ολιβέιρα θέλει ένα γκολ για να πάρει αυτοπεποίθηση»


Ο Πορτογάλος μπακ της ΑΕΚ στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η Ένωση στη νίκη επί του ΟΦΗ, τόνισε πως βοηθάει πάντα όταν επιλέγεται να αγωνιστεί, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που θέλει ο Ολιβέιρα για να ανέβει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παουλίνιο στη NOVA:

Για το παιχνίδι;

«Μπήκαμε αρκετά απαθής στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε το γκολ και μετά ήμασταν κυρίαρχοι. Καταφέραμε σκοράραμε και ήταν μία δίκαιη νίκη».

Για τα… χαστούκια που δέχεται πρώτα η ομάδα και μετά αντιδρά, όπως είπε ο Καρέρα και τι εξήγηση δίνει σε αυτό;

«Είναι αλήθεια, ότι αυτό που μπορείς αντιμετωπίσεις σε ένα παιχνίδι είναι πολλά πράγματα. Παίζει και ο αντίπαλος. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε αντίδραση και πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα».

Για το πώς νιώθει που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα;

«Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ γι’ αυτό το θέμα. Προσωπικά ανήκω στο δυναμικό της ομάδας. Είμαι εδώ να βοηθάω όποτε μου ζητηθεί. Είμαι ένας νικητής και όποτε μου ζητηθεί προσπαθώ να βοηθάω».

Για τον Ολιβέιρα;

«Ολοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Ολιβέιρα ως παίκτη. Πέρυσι τα γκολ που πέτυχε βοήθησε την ομάδα. Το μόνο που του λείπει αυτή τη στιγμή είναι ένα γκολ. Να νιώσει αυτοπεποίθηση. Να νιώσει «αγάπη». Είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρει σύντομα».

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα ως τώρα;

«Εχω δει κάποια παιχνίδια. Οι ομάδες έχουν βελτιωθεί σε ποιότητα. Υπάρχει ανταγωνισμός. Ο Άρης έχει κάνει μια καλή αρχή. Είναι νωρίς όμως. Εμείς έχουμε δουλέψει και θα δουλέψουμε για να τα κάνουμε ακόμη καλύτερα».

Για το γκολ του Σάκχοφ;

«Ηταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Σάκχοφ να πατάει περιοχή. Πέτυχε το γκολ και βοήθησε την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.