Header Ads


Μπακασέτας: «Περήφανος για την ομάδα, μας αδικεί η δεύτερη θέση»

Μπακασέτας: «Περήφανος για την ομάδα, μας αδικεί η δεύτερη θέση»


Περήφανος για τους συμπαίκτες του, αλλά απογοητευμένος για την 2η θέση στον όμιλο που αδικεί την Εθνική, δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας.

«Είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα και όπως παίξαμε σε όλη τη διάρκεια του Nations League. Μας αδικεί η δεύτερη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως το γκολ. Πέσαμε πάνω σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες, αλλά δεν είναι η στιγμή να ψάξουμε δικαιολογίες. Αν διορθώσουμε το πρόβλημα στο γκολ θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν βοηθούν κανέναν. 

Έχουμε κάποια στοιχεία, ότι παίζουμε κυρίαρχο ποδόσφαιρο για παράδειγμα, αλλά και τις αδυναμίες μας. Αν διορθώσουμε το πρόβλημα της αποτελεσματικότητας μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου, πρέπει να είσαι στο 100%. Δεν έχουμε άλλη λύση από το να πιστέψουμε στις δυνάμεις της Εθνικής. Μας μένει το πείσμα. Ο στόχος της πρώτης θέσης δεν επετεύχθη, άρα δεν είμαι ικανοποιημένος. Είμαι στο 70-80%, μας έλειπαν μόνο λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε γιατί δείχνουμε συνεχή βελτίωση», ανέφερε.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.