Header Ads


Αυτός είναι ο σύντροφος του Νίκου Μουτσινά!

Αυτός είναι ο σύντροφος του Νίκου Μουτσινά!


Το ανακοίνωσε ο ίδιος με μια φωτογραφία!
Είναι τελικά ο Νίκος Μουτσινάς σε σχέση; Είναι και δεν το κρύβει και πολύ καλά κάνει!

Ο Νίκος Μουτσινάς διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, καθώς είναι πολύ δημιουργικός, έχει πολλή δουλειά αλλά ταυτόχρονα είχε βρει τον χρόνο να χαλαρώσει λιγάκι το προηγούμενο διάστημα.

Βεβαίως, η θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και όλοι έφευγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και κάπου εκεί στα διάφορα μέρη προλάβαινε να κάνει και μια βουτιά.

Κι επειδή ο Σεπτέμβρης πλησίαζε επικίνδυνα και ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμαζόταν για την εκπομπή του, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει, να διώξει όλες τις σκέψεις από το μυαλό του και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Οι διακοπές του, λοιπόν, ξεκίνησανστο νησί της Σαντορίνης όπου βρέθηκε δίπλα σε αγαπημένα του πρόσωπα κι απόλαυσε τις βουτιές του, τα φρούτα και τον ήλιο!

Ο προορισμός καθόλου τυχαίος δεν ήταν, αφού στο όμορφο νησί των Κυκλάδων βρέθηκαν οι φίλοι του, όπως η Αθηνά Οικονομάκου.

Ο Νίκος Μουτσινάς με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους του ότι βρίσκεται σε σχέση!

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά έμενα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου..
Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.