Header Ads


Σάκχοφ: «Έπρεπε να σκοράρω σήμερα για να το αφιερώσω στον πεθερό μου»

Σάκχοφ: «Έπρεπε να σκοράρω σήμερα για να το αφιερώσω στον πεθερό μου»


Ο Έβγεν Σάκχοφ, τόνισε πως αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα της γυναίκας του που πριν λίγα χρόνια τέτοια μέρα έφυγε από την ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι, η δουλειά μου είναι να πρέπει να τρέχω μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθάω την ομάδα μου. Αν τα καταφέρνω, ακόμα καλύτερα».

Για το πως νιώθει ο ίδιος μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είμαι μια χαρά! Τα πηγαίνω καλά, το σημαντικό είναι η νοοτροπία της ομάδας. Σήμερα δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Το πιστέψαμε μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε».

Για το γεγονός πως πατάει περιοχής: «Είναι η δουλειά μου μέσα στο γήπεδο να παίζω box to box. Θα προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου. Θέλω να αφιερώσω το γκολ στον πατέρα της γυναίκας μου που σαν σήμερα πριν λίγα χρόνια μας άφησε και είναι μια σημαντική μέρα για εμένα. Έπρεπε να σκοράρω σήμερα!»

Για το γκολ: «Το πλέον σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Για εμένα είναι σημαντικό που βοήθησα και κέρδισε η ομάδα.

Για την ντρίπλα που κάνει στο γκολ: «Από την στιγμή που σκόραρα νομίζω πως είναι η καλύτερη ντρίπλα!»

Για το γεγονός πως δεν έκανε καλή αρχή η ΑΕΚ: «Δεν κάναμε καλή αρχή, δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο, δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Σίγουρα δεν είναι καλό να δεχτούμε γκολ, αλλά μας βοήθησε να αντιδράσουμε και να είμαστε αυτοί που ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο, άρα ίσως να μας έκανε καλό το γκολ που δεχτήκαμε».

Για το αν πανηγύρισε έτσι λόγω κόσμου: «Ήταν ένας από τους λόγους που πήγα προς τις κερκίδες. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι σύντομα στο πλάι μας. Ξέρουμε πως μας στηρίζουν, ο λόγος που πανηγύρισα έτσι ήταν ο κόσμος».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Δέχτηκα μια πρόταση που σκέφτηκα και το έχω ξανά πει, η εμπειρία στην Ελλάδα τα τρία χρόνια που έζησα στον ΠΑΟΚ, με έκαναν να ξέρω πως ο κόσμος ζει για το ποδόσφαιρο και πήρα την απόφαση να επιστρέψω».

Για το αν προτιμάει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη: «Αγαπάω την Ελλάδα!»

Για την Ζόρια: «Η Ζόρια είναι μια ομάδα που αποτελείται από μαχητές. Το παλεύουν μέχρι τέλους, έχουν έναν καλό προπονητή και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.