Header Ads


Χάνει την ΑΕΛ ο Τσιντώτας - Με Αθανασιάδη η ΑΕΚ!

Χάνει την ΑΕΛ ο Τσιντώτας - Με Αθανασιάδη η ΑΕΚ!


Ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα απουσιάσει από το ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα!
Σημαντική απουσία για την ΑΕΚ στο ματς με την Λάρισα, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να χάνει το παιχνίδι της Κυριακής.

Mε ειδικό πρόγραμμα συμμετείχε χθες στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Παναγιώτης Τσιντώτας μετά τον τραυματισμό του το Σάββατο, όταν έκανε τρία ράμματα στο μικρό δάκτυλο του δεξιού χεριού του μετά από χτύπημα, έπειτα από δυνατό σουτ.

O βασικός τερματοφύλακας της Ενωσης (δεν έχει χάσει δευτερόλεπτο από τα 11 ματς) σε λίγες ημέρες θα βγάλει τα ράμματα και θα δοκιμάσει να προπονηθεί στο 100%. Κάτι όμως που πολύ δύσκολα θα γίνει πριν το ματς με την Λάρισα. Ετσι, την Κυριακή θα αγωνιστεί ο Γιώργος Αθανασιάδης, στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την φανέλα της ΑΕΚ και ο Τσιντώτας θα επιστρέψει στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ζόρια στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Η ΑΕΚ αποφάσισε το καλοκαίρι να στηρίξει τον Παναγιώτη Τσιντώτα, μετά την πώληση του Βασίλη Μπάρκα στην Σέλτικ, και έχει δικαιωθεί, με τον Ελληνα πορτιέρε να έχει αποδειχθεί πολύτιμος σε αρκετά ματς που κράτησε την ομάδα του «όρθια». Παρότι ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει καταφέρει να βρει ένα σταθερό σχήμα μπροστά του στην άμυνα, που δεδομένα θα βοηθούσε περισσότερο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.