Header Ads


Τάνκοβιτς: «Τα πάντα για τη νίκη με τη Ζόρια»

Τάνκοβιτς: «Τα πάντα για τη νίκη με τη Ζόρια»


Οσα δήλωσε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς για το Ζόρια-ΑΕΚ κατά την αναχώρηση της ομάδας από την Αθήνα

Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία για το αυριανό (22:00) ματς με τη Ζόρια και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι κατά την αναχώρηση της ομάδας από το «Ελ. Βενιζέλος».

Αναλυτικά όσα είπε στο OPEN 

Για την επικείμενη απουσία του Μάσιμο Καρέρα από τον πάγκο;

«Θα πρέπει να βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία με τον βοηθό προπονητή, Τζιανλούκα Κολονέλο και να μας ενημερώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα θα είναι διαφορετικά χωρίς αυτόν στον πάγκο, αλλά πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για την αναμέτρηση με την Ζόρια;

«Θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Έχουμε ήδη δύο ήττες και θα πρέπει να ξεκινήσουμε να νικάμε. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία για να το κάνουμε και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».
 
Για το αν η αναμέτρηση είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ για πρόκριση;

«Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να μειώσουμε την διαφορά, για αυτό πρέπει να κερδίσουμε».

Για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Ζόρια;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν έχουμε προλάβει να μελετήσουμε εκτενώς τον αντίπαλο. Πιθανότατα αργότερα στο ξενοδοχείο θα μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνους, για το πως παίζουν, να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και να τους τιμωρήσουμε όπου είναι ευάλωτοι».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.