Header Ads


«Μήνυμα» Μάνταλου για Λιβάγια!

«Μήνυμα» Μάνταλου για Λιβάγια!


Δείτε τι συνέβη στο γκολ του Λιβάγια - Το «μήνυμα» του Μάνταλου στη διοίκηση!
Η ΑΕΚ έκανε περίπατο στην Ουκρανία με μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις «σκόρπισε» με 4-1 τη Ζόρια και απέκτησε ξανά ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Κιτρινόμαυροι μπορεί να έχουν μόνο τρεις βαθμούς, ωστόσο κυνηγούν την Μπράγκα που έχει έξι και ελπίζουν πως στην επόμενη αγωνιστική η Λέστερ θα κάνει το χρέος της και θα συνεχίσει με νίκες (έχει ήδη εννιά βαθμούς).

Σε μεγάλη βραδιά, για ακόμα ένα ματς τον τελευταίο μήνα, βρέθηκε ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της Ένωσης ήταν ο μαέστρος της ομάδας, πέτυχε ένα φανταστικό γκολ και από τα πόδια ξεκίνησαν απόψε οι περισσότερες επιθέσεις της Ένωσης. Ο Έλληνας άσος δείχνει απόλυτα ελευθερωμένος το τελευταίο διάστημα, κάνει τρομερά παιχνίδια και αποτελεί πλέον χωρίς αμφισβήτηση τον ηγέτη της ομάδας. Από το μυαλό του ξεκινούν τα πάντα στους «Κιτρινόμαυρους» και είναι ξεκάθαρο πως ο Μάσιμο Καρέρα έχει δώσει εντολή να ακολουθούν όλοι το παιχνίδι του.

Ο Μάνταλος μάλιστα κάνει δεύτερο διαδοχικό καλό ματς στην Ευρώπη, αφού θυμίζουμε ήταν εξαιρετικός και κόντρα στη Λέστερ παρά την ήττα και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη με τεράστιο ταλέντο, ο οποίος όμως δεν είχε συνέπεια και συνέχεια στην απόδοσή του. Φέτος, μετά το κακό ξεκίνημα της χρονιάς όπου έμοιαζε… χαμένος μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στη Σαουδική Αραβία, κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και σίγουρα θα τραβήξει πάνω του την προσοχή πολλών ομάδων και από την Ευρώπη.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ πάντως, λειτουργεί πλέον ως ηγέτης και εκτός γηπέδου και το απέδειξε ακόμα και στο ματς με τη Ζόρια. Ο Μάνταλος, για όσους δεν το πρόσεξαν, στο πρώτο γκολ του Μάρκο Λιβάγια, έκανε μία κίνηση που δεν συνηθίζεται και σίγουρα αποτελεί… μήνυμα. Συγκεκριμένα, στους πανηγυρισμούς για το γκολ του Κροάτη (όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω) έδειξε την πλάτη του συμπαίκτη του και το «10»! 

Κίνηση που ίσως αποτελεί μήνυμα τόσο προς τον Μάσιμο Καρέρα, μετά τα όσα έγιναν μεταξύ τους, προς τη διοίκηση που ακόμα δεν τα έχει βρει μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και προς κάποιους οπαδούς που το προηγούμενο διάστημα τον… έκραξαν, κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Όσον αφορά πάντως το παιχνίδι στην Ουκρανία, αξίζει επίσης να σταθούμε στη νέα καλή παρουσία του Τάνκοβιτς, που βρήκε πάλι δίχτυα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έλειπε από την Ένωση, έχει ποιότητα και τρεξίματα και σίγουρα μετά την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία θα αποτελούσαν ένα τρομερό δίδυμο στα εξτρέμ.

Σημαντική ήταν βέβαια και η παρουσία του Κώστα Γαλανόπουλου, που μετά από μήνες πάτησε χορτάρι και έδειξε πως σιγά – σιγά επιστρέφει. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το μέλλον, τον οποίο χρειάζεται ο Καρέρα στο γήπεδο και η διοίκηση εάν θέλει να… πουλήσει κάποιον σε μεγάλη τιμή!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.