Header Ads


Έκτακτη ενημέρωση από Μητσοτάκη - Τσιόδρα!

Έκτακτη ενημέρωση από Μητσοτάκη - Τσιόδρα!


Η πανδημία καλπάζει στην Ελλάδα κι ο πρωθυπουργός θα κάνει την Πέμπτη (05/11) ανακοινώσεις ενώ θα απαντήσει και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα.
Ο κορωνοϊός έχει «στραγγαλίσει» όλη τη χώρα.Το ρεκόρ της Τρίτης με τα 2.166 κρούσματα αναμένεται να «σπάσει» την Τετάρτη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, κι αυτό έχει σημάνει συναγερμό στην κυβέρνηση και σε όλους τους καθηγητές που συνιστούν την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Νέα μέτρα είναι προ των πυλών και όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11, 12:00), αναμένεται να προβεί σε νέες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός θα απαντήσει και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στη διαδικασία που θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σοβαρότητα της κατάστασης, καταδεικνύει και το γεγονός πως στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι και ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας.

Ένα πρόσωπο που βρέθηκε στο επίκεντρο και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν του ασκήθηκε κριτική από την αντιπολίτευση, με τον πρωθυπουργό να τον υπερασπίζεται και να ζητά να γίνεται πολιτική κριτική κι όχι «στοχοποίηση» επιστημόνων όπως ο έγκριτος λοιμωξιολόγος.

Τα μέτρα που «έρχονται»
Το ζήτημα του lockdown στην Αττική είναι ανοικτό καθώς όλα θα κριθούν από τον αριθμό των διασωληνωμένων. Αν αυξηθούν οι συμπολίτες μας που νοσηλεύτονται σε ΜΕΘ, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανακοίνωση του «κλεισίματος» της Αττικής.

Από εκεί και πέρα, πολλά θα κριθούν και από όσα θα συζητηθούν στην τελευταία σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους επιστήμονες υγείας, όπου θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα. Δεν αποκλείεται το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε έκτακτες ανακοινώσεις, να σχετίζεται με δεδομένα που του αναλύθηκαν και προφανώς δεν είναι ευνοϊκά σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ένα από τα μέτρα που είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί άμεσα, είναι η απαγόρευση μετακίνησης από περιφέρεια σε περιφέρεια, κάτι που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει πολύ τον περιορισμό της έξαρσης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.