Header Ads


Χριστόπουλος: «Υπομονή και δουλειά, νίκη με ΟΦΗ»

Χριστόπουλος: «Υπομονή και δουλειά, νίκη με ΟΦΗ»


O Ευθύμης Χριστόπουλος είναι από τους «άτυχους» της φετινής ΑΕΚ, καθώς στη θέση που αγωνίζεται αποκτήθηκαν πολλοί παίκτες και αυτό δυσκολεύει την προσπάθειά του για μια θέση στην ενδεκάδα.

Ο ίδιος όμως δεν χάνει τον προσανατολισμό του και αυτό που σκοπεύει να κάνει όπως δήλωσε ο ίδιος είναι: «Υπομονή και δουλειά έτσι ώστε όταν αποφασίσει ο προπονητής να με χρησιμοποιήσει να είμαι έτοιμος να προσφέρω».

Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε και για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του τονίζοντας πως είναι τυχαίο το γεγονός ότι δέχεται γκολ στα τελευταία ματς και ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα του θα γίνει και πάλι απροσπέλαστη αμυντικά, όπως πέρυσι.

Αναφερόμενος στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League υποστήριξε: «δεν πρέπει να μείνουμε στις δύο ήττες, αλλά να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Κλείνοντας για τον ΟΦΗ δήλωσε: «Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, ο ΟΦΗ παίζει με τη μπάλα κάτω και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα και αυτό το ματς για να πάρουμε τη νίκη».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.