Header Ads


ΒΟΜΒA για το Lockdown: Πότε θα τελειώσει!

ΒΟΜΒA για το Lockdown: Πότε θα τελειώσει!


Δεν θα τελειώσει σε 3 εβδομάδες - Πρόβλεψη ΣΟΚ!
Ο κορωνοϊός συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον αποκρουστικό του «καλπασμό» στη χώρα μας. 

Σήμερα Πέμπτη 5/11 ανακοινώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων (άγγιξαν τις 3.000), ενώ είχαμε «έκρηξη» και στους θανάτους με 29 συμπολίτες μας να χάνουν την ζωή τους.

Ήδη από το πρωί ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει πως η χώρα μας οδηγείται σε καθολικό lockdown, το οποίο θα ισχύσει από τα ξημερώματα (06:00 η ώρα) του ερχόμενου Σαββάτου. Η διάρκειά του, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν, θα ήταν τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με δήλωσή του λίγο αργότερα κατ’ ουσίαν… ακύρωσε τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τι ακριβώς δήλωσε ο Πέτσας;

Πως η κυβέρνηση δεν μετράει μέρες προκειμένου ν’ αρθεί η καραντίνα, αλλά αριθμό κρουσμάτων. Προκειμένου να αρθούν λοιπόν τα μέτρα, πρέπει να πέσουμε κάτω από τα 400 κρούσματα ημερησίως και να είμαστε εκεί στα πέριξ των 300 για να μπούμε σε διαδικασία να… βγούμε από τα σπίτια μας.

Ειδάλλως, το lockdown- η έσχατη λύση της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου ν’ ανακοπεί η περαιτέρω διάδοση του ιού- θα διαρκέσει περισσότερο.

Πάντως πολύ δύσκολα θα φτάσουμε σε αυτό το νούμερο πριν το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και τα τέλη Νοέμβρη είναι μάλλον ένα ουτοπικό σενάριο…

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.