Header Ads


Ισοφάρισε στο 95' η Λέστερ!

Ισοφάρισε στο 95' η Λέστερ!


Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι Μπράγκα και Λέστερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 με την αγγλική ομάδα να προκρίνεται και μαθηματικά. 

Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν η μπάλα έφτασε στο Μουσράτι και με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Η Λέστερ απάντησε άμεσα καθώς στο 9', μετά από λάθος του Μουσράτι, ο Ιχεανάτσο βρήκε τον Μπαρνς και αυτός ισοφάρισε. Στο 24' όμως η Μπράγκα πήρε εκ νέου προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι συνδυάστηκαν ωραία με τον Παουλίνιο να εκτελεί από κοντά και να γράφει το 2-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ιντέρ βρέθηκε απέναντι στον Ματέους ο οποίος έδιωξε. Στο 39' ο Σμάιχελ με διπλή επέμβαση είπε «όχι» σε Παουλίνιο και Όρτα. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο έκανε εξαιρετική επέμβαση στο πλασέ του Παουλίνιο. 

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος. Η Μπαργκα άγγιξε το τρίτο γκολ στο 67' όταν ο Παουλίνιο έπιασε την κεφαλιά και ο Σμάιχελ έδιωξε εντυπωσιακά. Η Λέστερ ανέβηκε μετά το 70'. Είχε μεγάλη ευκαιρία στο 76' με τον Έβανς και τρία λεπτά μετά ισοφάρισε. Ο Μάντισον έκανε πολύ ωραία ενέργεια και έκοψε στον Τόμας που έγραψε το 2-2.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φρανσέρτζιο έκανε το 3-2 με πλασέ αλλά η Λέστερ είχε πάλι την απάντηση. Στο 95' ο Βάρντι έκανε το 3-3 και έδωσε το βαθμό στην ομάδα του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.