Header Ads


«Καταργεί την Μετακίνηση 6 η Κυβέρνηση!»

«Καταργεί την Μετακίνηση 6 η Κυβέρνηση!»


Σκέψεις στην κυβέρνηση να καταργηθεί η μετακίνηση 6 - ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!
Αυστηρότερα αναμένεται να γίνουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού - Έρχονται αλλαγές στις μετακινήσεις των πολιτών.

Μετά το ρεκόρ άθλησης στην χώρα μας, κατά τα πρώτα 24ωρα του δεύτερου lockdown, η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα, για να αναχαιτίσει την άσκοπη μετακίνηση πολλών πολιτών.
«Αυτή η καταστρατήγηση θα βρει απέναντι τους ελέγχους που θα είναι εκτεταμένοι και σκληροί», ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στην καθιερωμένη ενημέρωση αναφορικά με την τήρηση των μέτρων του lockdown.

Όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εστάλησαν πάνω από ένα εκατομμύριο γραπτά μηνύματα εξόδου για ατομική άθληση και βόλτα με κατοικίδιο μόνο χθες μετά τις 9 το βράδυ, γεγονός που «οδήγησε» την κυβέρνηση να προβεί σε ακόμα πιο εντατικούς και σκληρούς ελέγχους.

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και το Σάββατο, καθώς ο αριθμός των μηνυμάτων στο 13033 με την ένδειξη 6 που αφορά βόλτα με κατοικίδιο και σωματική άθληση, τις βραδινές ώρες, πλησίασε το 1 εκατομμύριο.

«Καλούμε όλους αντί να πληρώνουν πρόστιμα να ακολουθούν τις οδηγίες για να βγούμε πιο γρήγορα από το lockdown», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας στην ενημέρωση, προσθέτοντας πως εάν οι πολίτες ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών δεν θα χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα.

Η κυβέρνηση δέχεται εισηγήσεις μετά τα παραπάνω για την εφαρμογή αυστηρότερης απαγόρευσης κυκλοφορίας με μοναδικές εξαιρέσεις αποκλειστικά για λόγους υγείας και εργασίας τις βραδινές ώρες.

Οι πολίτες πρέπει να έχουν κατά νου ότι σε αυτό το δεύτερο lockdown, τα πρόστιμα για την παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας έχουν διπλασιαστεί και φτάνουν πλέον τα 300 ευρώ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.