Header Ads


Μεσολόγγι - ΑΕΚ 66-87

Μεσολόγγι - ΑΕΚ 66-87


Η ΑΕΚ πέρασε και από το Αγρίνιο και κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό της στη σεζόν, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για το μήνα Νοέμβριο!
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το πρώτο κομμάτι της σεζόν, πριν από την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Eurobasket, η ΑΕΚ.

Η Ένωση κατάφερε να επικρατήσει και του Μεσολογγίου, στο κλειστό του Αγρινίου, κάνοντας το 4Χ4 στο πρωτάθλημα της Basket League.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επέκτεινε το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα της Basket League στις 19 διαδοχικές νίκες, ενώ παράλληλα έκλεισε αήττητη τον μήνα Νοέμβριο.
 
Είναι χαρακτηριστικό πως στα 5 παιχνίδια που έδωσαν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, σε πρωτάθλημα και BCL μέτρησαν μόνο νίκες, παραμένοντας ψηλά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, χωρίς απώλειες, ενώ ταυτόχρονα εδραιώθηκε στην κορυφή του ομίλου στο BCL, κάνοντας από νωρίς ξεκάθαρο βήμα πρόκρισης.

Κι όλα αυτά έχοντας και ένα παιχνίδι το οποίο δεν διεξήχθη, αυτό απέναντι στον Προμηθέα, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της ΑΕΚ για τον Νοέμβριο:

ΑΕΚ - Χάποελ Χολόν 100-96

Περιστέρι - ΑΕΚ 62-66

ΑΕΚ - Τσμόκι Μινσκ 95-69

ΑΕΚ - Σολέ 83-81

Μεσολόγγι - ΑΕΚ 66-87
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.