Header Ads


Ο Ατρόμητος «διέλυσε» με 5-2 τον Ολυμπιακό!

Ο Ατρόμητος «διέλυσε» με 5-2 τον Ολυμπιακό!


Το ματς έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη με σκορ 5-2!
Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όσο και ο Νταμίρ Κάναντι έκαναν τις δικές τους δοκιμές ενόψει της συνέχειας. Με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να παίζει με αρκετές αλλαγές, αφού λείπουν πολλοί ποδοσφαιριστές με Εθνικές ομάδες.

Μόλις στο 8’ ο Ατρόμητος έκανε το 0-1 με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος είδε τον Σα εκτός εστίας και έκανε το σουτ από το κέντρο του γηπέδου! Στο 23’ ο Ενσαλίβα σε αντεπίθεση σημείωσε το 0-2.
Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 1-2 με πέναλτι του Βαλμπουενά στο 41’, το οποίο κέρδισε ο Μπρούμα. Αμέσως ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-3 με κεφαλιά του Τομάσεβιτς.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 58’ ο Πέπε μείωσε σε 2-3, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ατρόμητος απάντησε και στο 74’ σημείωσε το 2-4 με τον Μανούσο, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ από την απόκρουση του Σα σε κεφαλιά του Ραμπέγιο.

Το τελικό 2-5 «έγραψε» ο Ζάννης στο 86′ με κεφαλιά, ενώ στο 88′ ο Σουντανί με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι…

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (84′ Καραργύρης), Ραφίνια (58′ Ανδρούτσος), Μπα, Χριστοφιλόπουλος (71′ Νικόλης), Χολέμπας (46′ Κίτσος), Εμβιλά (71′ Μπέλιτς), Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Βαλμπουενά (58′ Τσάβος), Σουντανί.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Γκαλβάο, Χαρίσης (46′ Γκάλο), Μουνίθ, Νάτσος (46′ Ραμπέγιο), Νταβιώτης (46′ Οικονομίδης), Στρούγγης (80′ Ζάννης), Τομάσεβιτς (80′ Αθανασίου), Ενσικουλού (46′ Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (58′ Ανδρούτσος), Μάτιτς (46′ Τριμμάτης).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.