Header Ads


Χέρι-χέρι για τους «32» Λεβερκούζεν - Σλάβια!

Χέρι-χέρι για τους «32» Λεβερκούζεν - Σλάβια!


Η Μπάγερ διέσυρε την Μπερ Σεβά με 4-1, η ομάδα της Πράγας νίκησε στη Νίκαια με 3-1 και αμφότερες θέλουν πλέον έναν βαθμό για να προκριθούν από τον 3ο όμιλο!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν διέλυσε την Χάποελ Μπερ Σεβά με 4-1 στη Γερμανία κι έκανε το πλέον καθοριστικό βήμα για την πρόκριση της στους «32» του φετινού Europa League.


Οι «ασπιρίνες» ήταν καθολικά ανώτερες στο πρώτο μισό, όπου έφτιαξαν φάσεις για γκολ, είχαν δοκάρι σε σουτ του Ντεμιρμπάι στο 23’, για να φτάσουν τελικά έστω και με δόση τύχης στο 1-0, χάρη στην κεφαλιά του Σικ έξι λεπτά μετά!

Η Λεβερκούζεν μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα και στην επανάληψη, με τον Μπέιλι να σκοράρει με το… καλημέρα, για το 2-0 και να βάζει τις βάσεις για την επικράτηση της γερμανικής ομάδας. Η απίστευτη γκάφα του Γεντβάι που «σέρβιρε» το γκολ στον Σβίρο επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μειώσουν πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, αλλά… μέχρι εκεί.

Κι αυτό γιατί, με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ντεμιρμπάι πήρε… εκδίκηση αφενός για το δοκάρι, ενώ με το 3-1 στο 76’ «σφράγισε» την νίκη της Μπάγερ. Με τον Αλάριο να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των γηπεδούχων, χάρη στην οποία έπιασαν τους εννιά βαθμούς κα πλέον με μια ισοπαλία στα δύο εναπομείναντα ματς θα περάσουν στον επόμενο γύρο… 




Στο έτερο ματς του γκρουπ, η Σλάβια Πράγας… έκανε την δουλειά στη Γαλλία, νικώντας την Νις με 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, με εννιά πόντους επίσης, έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι των άλλων για να βρεθεί στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο άνοιξαν το σκορ με την… γκολάρα του Λινγκρ από νωρίς, ενώ είχαν και δύο δοκάρια, σε προσπάθειες των Κλοντ-Μορίς στο 20ο και Ολαγίνκα στο 23ο λεπτό αντίστοιχα!

Ωστόσο, αφού δεν… αυγάτισαν το προβάδισμά τους, δέχτηκαν και την ισοφάριση στην επανάληψη, με τον… μόνιμο σκόρερ των Γάλλων Γκουιρί να παίρνει το «ριμπάουντ» από το δοκάρι του Ατάλ και να πετυχαίνει το 1-1 σε κενή εστία. Η χαρά της Νις δεν κράτησε πολύ. Τρία λεπτά, μόνο…

Όσο χρειάστηκε δηλαδή, ο Ολαγίνκα για να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην Σλάβια, στο 64’. Ενώ 11 λεπτά μετά, με μια ακόμα κεφαλιά, αυτή την φορά του Σίμα, η τσέχικη ομάδα εξασφάλισε την επικράτησή της και ψάχνει πλέον ένα «Χ» για να «σφραγίσει» κι αυτή το εισιτήριο πρόκρισης, παρότι έκλεισε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπουνταουί με δεύτερη κιτρινη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Χάποελ Μπερ Σεβά 4-1
(29’ Σικ, 48’ Μπέιλι, 76’ Ντεμιρμπάι, 80’ Αλάριο – 58’ Σβίρο)

Νις-Σλάβια Πράγας 1-3
(61’ Γκουιρί – 15’ Λινγκρ, 64’ Ολαγίνκα, 75’ Σιμά)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:
1. Σλάβια Πράγας (8-6) 9
2. Μπάγερ Λεβερκούζεν (14-6) 9
3. Νις (6-12) 3
4. Χάποελ Μπερ Σεβά (6-10) 3

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (03/12):
Νις-Μπάγερ Λεβερκούζεν (22:00)
Σλάβια Πράγας-Χάποελ Μπερ Σεβά (22:00)

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.