Header Ads


«Άλωσε» το Ντα Λουζ η Μπράγκα, 2-3 την Μπενφίκα! (vids)

«Άλωσε» το Ντα Λουζ η Μπράγκα, 2-3 την Μπενφίκα! (vids)


Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Μπράγκα άλωσε τη Λισαβόνα νικώντας (2-3) την Μπενφίκα, για την οποία δεν έφτανε ο Σεφέροβιτς. Λάθος του Βλαχοδήμου στο τρίτο γκολ.
Η Μπράγκα νίκησε εκτός έδρας (2-3) την Μπενφίκα και έπιασε τους αετούς στη δεύτερη θέση της Primeira Liga.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League άλωστε τη Λισαβόνα. Οι μινιότος άνοιξαν το σκορ με τον Μεδέιρος στο 38ο λεπτό, ενώ Φρανσίσκο Μόουρα στο 63ο έφερε το 0-2.

Ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση ανάμεσα σε Βλαχοδήμο και Οταμέντι στην έξοδο του Έλληνα γκολκίπερ κι έκανε το 0-3 στο 63ο λεπτό.

Ο Χάρις Σεφέροβιτς - ο οποίος είχε περάσει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου - μείωσε στο 68' σε 1-3 και στο 86' σε 2-3, αποτέλεσμα που έμελλε να αποδειχθεί και τελικό.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο (68' Γκονσάλβες), Οταμέντι, Βερτόνχεν, Ταβάρες (60' Γκριμάλδο), Σίλβα, Πίζι (60' Πίζι), Σάμαρης (46' Γκαμπριέλ), Έβερτον (46' Σεφέροβιτς), Νούνιες, Βάλντσμιτ.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Εσγκάιο, Τορμένα, Βιάνα, Σικέιρα, Κάστρο, Ελμουσράτι, Γκαλένο (90+1' Γκόμες), Μεδέιρος (90+2' Σίλβα), Μόουρα (73' Νοβάις), Παουλίνιο (87' Σετίνε).

Δείτε τα γκολ:





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.