Header Ads


Μασούρας: «Δώσαμε το 100%, να γίνουμε καλύτεροι επιθετικά»

Μασούρας: «Δώσαμε το 100%, να γίνουμε καλύτεροι επιθετικά»


Στην προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι παίκτες της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Σλοβενία για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του Nations League στάθηκε ο Γιώργος Μασούρας μετά τη λήξη.

Αναλυτικά: 

«Υπάρχει πληρότητα, δώσαμε το 100%, θα πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί στο επιθετικό… τρίτο, γιατί αυτές οι λεπτομέρειες κρίνουν τις προκρίσεις στο τέλος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, από αυτό που είδα.

Αυτή η πρόοδος βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο και θα συνεχιστεί αυτό και στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο προπονητής μας έχει τονίσει πως πρέπει εμείς να μην περιμένουμε την μπάλα, αλλά να πηγαίνουμε εμείς, είναι ένα κακό… συνήθειο που έχουμε. Αν συνεχίσουμε με αυτόν το ρυθμό, μπορούμε να το βελτιώσουμε».

Επίσης, τόνισε πως: «Ο στόχος είναι η είσοδος στα τελικά του Μουντιάλ, δεν μας ευχαριστεί να είμαστε δεύτεροι στον όμιλο πίσω από τη Σλοβενία. Βλέπουμε μια πρόοδο, όποιος δεν το βλέπει, δεν ξέρω τι να πω. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έρχεται και τα δίνει όλα για την ομάδα, βοηθάει το κλίμα και ο προπονητής».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.