Header Ads


«Διέλυσε» την Λιντς η Λέστερ! (vids)

«Διέλυσε» την Λιντς η Λέστερ! (vids)


Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa Λέστερ εκτέλεσε την Λιντς στην κόντρα και πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη (1-4) που την ανέβασε στη 2η θέση της Premier League.
Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η ομάδα που πριν μερικές μέρες πέρασε από το ΟΑΚΑ σε βάρος της ΑΕΚ (1-2).

Η Λέστερ ήταν υπερηχητική στην κόντρα και τιμώρησε τα λάθη εκείνης του Μαρσέλο Μπιέλσα στην ανάπτυξη από την άμυνα. Μετά το 0-1 στην Αρσεναλ, οι Foxes πήραν στο Eland Road 2ο σερί μεγάλο διπλό, το οποίο τους στέλνει στη 2η θέση και το -1 από την πρωτοπόρο, Λίβερπουλ.

Το ματς δεν άργησε καθόλου να ανάψει. Στο 2’ ο Μπάμφορντ ολομόναχος έκανε κεφαλιά πάνω στον Σμάιχελ, από τα χέρια του οποίου ξεκίνησε η κόντρα και το λάθος στην άμυνα της Λιντς πριν ο Βάρντι δώσει σε κενό τέρμα στον Μπαρνς (0-1).

Ο σκόρερ έφυγε μόνος στο 4’ αλλά δεν εκτέλεσε, στο 11’ ο Βάρντι δεν μπόρεσε αλλά στο 22’ η ομάδα του Ρότζερς έκανε το 0-2 έπειτα από κεφαλιά - ψαράκι του Αγγλου, επέμβαση του Μεσλιέ και πλασέ του Τιέλεμανς σε κενή εστία. Η Λέστερ έμοιαζε κλάση πάνω και έκανε ό,τι ήθελε, με την Λιντς να συνέρχεται κάπως προς το τέλος του πρώτου μέρους και να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάμφορντ, ο οποίος νικήθηκε από τον Σμάιχελ.

Η Λιντς ξεκίνησε την επανάληψη με φόρα. Στο 48’ το γέμισμα του Ντάλας πέρασε απ’ όλους και πήγε στα δίχτυα του Σμάιχελ για το 1-2 και στο 55’ ο Πάμπλο Ερνάντεθ βρέθηκε εκατοστά κοντά στο να ισοφαρίσει αφού το τρομερό φαλτσαριστό σουτ του, πήγε στη συμβολή των δοκαριών. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 68’, όμως ο Μπάμφορντ, που έφυγε από την μπαλιά του Αϊλινγκ, δεν μπόρεσε να περάσει από τον Σμάιχελ. Στο 76’ η Λέστερ έβαλε τέλος στη συζήτηση για τη νίκη καθώς Μάντισον-Ουντέρ-Βάρντι έκρυψαν την μπάλα στο ξέφωτο και ο τελευταίος έκανε στην κενή εστία το 1-3.

Ο Αγγλος killer στιγμές μετά έχασε τετ-α-τετ, για να διαμορφώσει στις καθυστερήσεις το τελικό 1-4 με πέναλτι ο Τιέλεμανς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.