Header Ads


«Πετάει» η Μπράγκα, νίκησε και την Φαμαλισάο!

«Πετάει» η Μπράγκα, νίκησε και την Φαμαλισάο!


Με τον Βιάνα να βρίσκει δίχτυα στο 74ο λεπτό,η Μπράγκα επικράτησε (1-0) της Φαμαλισάο, ανεβαίνοντας στην 3η θέση της κατάταξης.
«Πετάει» η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, που μετράει 6 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπράγκα, με την αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League να νικάει (1-0) και τη Φαμαλισάο για την 6η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Καρβαλιάλ ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης με 12 πόντους, ενώ μετράει 6 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, με τον Βιάνα τελικά να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Φαμαλισάο στο 74ο λεπτό.

Στο 63’ ο Ριτσιέλι πάτησε τον Παουλίνιο λίγο έξω από την περιοχή. Μετά από αρκετές συζητήσεις και έλεγχο στο VAR, ο διαιτητής έδωσε το φάουλ και απέβαλλε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων.

Στο 74’ ήρθε η… λύτρωση για τη Μπράγκα. Ο Βανά που έκανε σπουδαίο ματς,  απέκρουσε το σουτ του Τορμένα από το πέναλτι και στην επαναφορά ο Βιάνα με κοντινό πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ της Φαμαλισάο για το 1-0. Το γκολ μέτρησε μετά από χρήση του VAR.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους Περέιρα, Σεκέιρα, Εσγάιο, Κάστρο, Τορμένα, Βιάνα, Αλ Μουσράτι (74’ Γκιλιέρμε), Γκαϊτάν (74’ Νοβάις), Παουλίνιο, Μεδέιρος (83’ Αντρέ Όρτα), Γκαλένο (83’ Φρανσίσκο Μόουρα)

ΦΑΜΑΛΙΣΑΟ: Βανά, Μπάμπιτς, Ριτσιέλι, Πάτρικ Γουίλιαμ, Ερέρα, Ντίας, Περέιρα, Χάιμε (69’ Τρεβιζάν), Ασουνσάο, Τρότα (59’ Ντιέγκο Σόουζα), Λαμέιρας (77’ Βαλενθουέλα).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.