Header Ads


Αποθεώνουν ΑΕΚ οι Αγγλοι: «Καθόλου εύκολη κλήρωση για τη Λέστερ» (vid)

Αποθεώνουν ΑΕΚ οι Αγγλοι: «Καθόλου εύκολη κλήρωση για τη Λέστερ» (vid)


Το επίσημο κανάλι της Λέστερ ανέλυσε την κλήρωση των Αγγλων στο Europa League μιλώντας με τα καλύτερα λόγια την ΑΕΚ.
Οι Αγγλοι διαθέτουν μια άκρως ποιοτική ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα στην Αγγλία για ακόμα μια χρονιά. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός πως ξεκίνησαν τη σεζόν με… πεντάρα στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.
Το επίσημο κανάλι της Λέστερ στο διαδίκτυο ανέλυσε την κλήρωση στους ομίλους με την ΑΕΚ, τη Μπράγκα από την Πορτογαλία και την ουκρανική Ζόρια. Μάλιστα οι Βρετανοί δημοσιογράφοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Ενωση.

Η ανάλυση των Αγγλων για την ΑΕΚ:

«Ταξίδι στην Ελλάδα για την Λέστερ. Είχαμε μια πολύ δυνατή νίκη στα πλέι οφ με την Βόλφσμπουργκ της Μπουντεσλίγκα. Αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ της Αθήνας, όπου η Λίβερπουλ έχασε το Champions League από τη Μίλαν το 2006. Τεράστιο γήπεδο που αν γεμίσει γίνεται… επικίνδυνο. Προπονητής της είναι ο Μάσιμος Καρέρα που έχει κερδίσει το πρωτάθλημα Ρωσίας με την Σπάρτακ Μόσχας. Αρκετά καλός προπονητής, είχε σπουδαία καριέρα και ως παίκτης.


Η ΑΕΚ έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία μάλιστα. Πριν από 10 χρόνια είχε σταθερή παρουσία στην Ευρώπη. Ωστόσο βίωσαν πολύ δύσκολες στιγμές. Επεσαν στις χαμηλές κατηγορίες, αλλά επέστρεψαν στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Από την επιστροφή, είναι και πάλι σταθερή στην Ευρώπη. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την Λέστερ», ανέφερε ο πρώτος δημοσιογράφος που μίλησε για την Ενωση.

Ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε ο δεύτερος: «Καθόλου εύκολη κλήρωση για τη Λέστερ. Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει την ποιότητα μιας ομάδας από την Premier League, αλλά είναι δυναμική ομάδα. Εχω ταξιδέψει στην Αθήνα, την έχω δει να παίζει στην έδρα της και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Μετά την πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ θα έχει σίγουρα ανεβασμένη ψυχολογία. Οταν παίρνεις μια πρόκριση στο 94′, δείχνεις διατεθειμένος να παλέψεις μέχρι τέλους. Αυτό δείχνει η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.