Header Ads


Οπαδοί σε Μάνταλο: «Οδήγησε την ομάδα εσύ, μην μασάς και προχώρα» (vid)

Οπαδοί σε Μάνταλο: «Οδήγησε την ομάδα εσύ, μην μασάς και προχώρα» (vid)


Ολα όσα είπαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο!
Η ΑΕΚ μόλις έχει πάρει μια σπουδαία πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Με το γκολ… σοκ για τους Γερμανούς στο 94’ η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 την Βόλφσμπουργκ και στο άδειο ΟΑΚΑ ξεκίνησε πανηγύρι.
Λίγα λεπτά μετά έξω από το ΟΑΚΑ είχε μαζευτεί κόσμος. Οπαδοί τραγουδούσαν για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, είχαν ανάψει καπνογόνα και περίμεναν… Τι περίμεναν; Τους ποδοσφαιριστές και τον Μάσιμο Καρέρα. Με εντολή του Βασίλη Δημητριάδη άπαντες μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια και με τα πόδια πήγαν στην Πύλη Α του ΟΑΚΑ. Εκεί τους περίμεναν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Μόλις τους αντιλήφθηκαν άρχισε το τραγούδι και όλοι μαζί έγιναν… ένα. Ο Μάσιμο Καρέρα βγήκε από το αυτοκίνητο του για να τους χαιρετίσει, ο Καρίμ διακριτικός βρισκόταν στην άκρη παρότι είχε δώσει μια πρόκριση και άφησε μπροστά τους παλιούς Μάνταλο, Λιβάγια, Τσιντώτα κλπ. Κοντά τους και ο Μπακάκης που αν και τραυματίας ήταν εκεί μαζί και ζούσε την πρόκριση σαν να έπαιξε και αυτός.

Οσα… άκουσε ο Μάνταλος από τον κόσμο της ΑΕΚ

Το χαμένο πέναλτι του Μάνταλου δεν έκανε εν τέλει ζημιά, αλλά η πρόκριση είχε απορροφήσει τα πάντα. Και ήταν μια καλή ευκαιρία η ομάδα να προστατεύσει τον αρχηγό της. Και τι καλύτερο μπροστά στον κόσμο. Πάλι με προτροπή του Δημητριάδη, ο Μάνταλος πήγε στα κάγκελα. Ένα με τον κόσμο. Η μάσκα έκρυβε τα συναισθήματα του, αλλά τα μάτια του ήταν βουρκωμένα από τις έντονες στιγμές. Και άκουσε τον κόσμο να τον στηρίζει έμπρακτα. «Δεν πειράζει. Ένα πέναλτι είναι. Μπαίνουν και βγαίνουν. Έχεις βάλει πολλά κρίσιμα. Πέτρο, πάρε την ομάδα από το χέρι. Οδήγησε την εσύ. Είσαι ο αρχηγός της. Βγες μπροστά σε όλα και οδήγησε την» ήταν μερικές από τις ατάκες που άκουσε ο Μάνταλος από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο ίδιος δεν αντέδρασε, απλά άκουγε. Και τα έβαζε στην ψυχή του.

Και λίγο μετά τραγούδαγε συνθήματα με τον κόσμο της ΑΕΚ. Όπως ο Τσιντώτας, ο Σιμόες, ο Βασιλαντωνόπουλος όπως και όλα τα παιδιά. Η ΑΕΚ χθες στην Πύλη Α του ΟΑΚΑ, έγινε ξανά… ΑΕΚ.

Αυτό το μοναδικό δέσιμο. Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή την σχέση. Και πρέπει να οδηγήσει την ομάδα φέτος. Ακόμη και αν δεν είναι στην εξέδρα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.