Header Ads


Τάσος Κάκος για το ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: «Αν δεν ήταν το VAR, θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα»

Τάσος Κάκος για το ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: «Αν δεν ήταν το VAR, θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα»


Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα ο παλαίμαχος διαιτητής κλήθηκε να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις.
Ο Τάσος Κάκος αναφέρθηκε στις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ στο «Total Football» του Open και στάθηκε στα λάθη που διόρθωσε το VAR.

Υποστήριξε μάλιστα, πως αν δεν την ήταν το VAR, θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα.

«Το VAR είχε τρεις καθοριστικές παρεμβάσεις. Υπάρχει παράβαση πέναλτι με τον τερματοφύλακα να ανατρέπει τον επιθετικό. Ο διαιτητής δεν το είδε, αλλά το VAR τον διόρθωσε. Σωστά έδωσε το πέναλτι και σωστά έδωσε και κίτρινη στον τερματοφύλακα για επικίνδυνο παίξιμο».

Για το ακυρωθέν γκολ του Παμλίδη ως οφσάιντ: «Είναι δύσκολη περίπτωση, πολύ οριακή για τον βοηθό και παίρνει λάθος απόφαση. Το VAR όμως διορθώνει την κατάσταση και σωστά το γκολ ακυρώθηκε».

Για τη φάση που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο ΠΑΣ: «Είναι ένα πέσιμο του επιθετικού του ΠΑΣ, ο αμυντικός έχει προλάβει να τσιμπήσει τη μπάλα και δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό. Στην συνέχεια ο τερματοφύλακας μπλοκάρει τη μπάλα, χωρίς πρόθεση από τον συμπαίκτη του, οπότε σωστά άφησε ο διαιτητής το παιχνίδι να εξελιχθεί».

Για το γκολ του Ελευθεριάδη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ: «Είναι ένα γκολ που δεν ακυρώθηκε από το βοηθό, που έκανε λάθος. Δεν ήταν και τόσο οριακή εδώ η φάση. Το VAR λειτούργησε και διόρθωσε το λάθος. Στον αγωνιστικό χώρο, είναι πιο δύσκολο από την οθόνη που βλέπουμε εμείς, να το δεις άμεσα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.