Header Ads


Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου!

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου!


Η ΑΕΚ είναι σε επαφές για τον Ρουμάνο διεθνή στόπερ της ρωσικής Ufa!
Ιονούτ Νεντελτσεάρου ΑΕΚ: Στην ΑΕΚ η απόφαση για απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, είναι οριστική σχεδόν αμέσως μετά το ματς με την Βόλφσμπουργκ. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αυτή τη στιγμή ένας από τους βασικούς στόχους, αν όχι ο πιο βασικός, είναι ο 24χρονος, ύψους 1.90 διεθνής Ρουμάνος στόπερ της Ufa από την Ρωσία, ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου.
Παρά το γεγονός πως ο Νεντελτσεάρου είναι βασικός στην ομάδα του και είχε συμμετοχή και στα δύο τελευταία ματς της Ρουμανίας για το Nations League, πηγές από την Ρωσία αναφέρουν κατηγορηματικά, πως είναι σε διαδικασία αποχώρησης από την Ufa, πως θα έχει φύγει μέχρι το τέλος του μεταγραφικού «παράθυρου» και πως η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή δυνατά μέσα στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Ο Νεντελτσεάρου πήγε στην Ufa στα μέσα της σεζόν 2017-2018, μετά τέσσερις σεζόν στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Είχε 10 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν και 26 και 20 στις δύο επόμενες αντίστοιχα. Ως τώρα έχει 9 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, όλες ως βασικός. Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2021.

Η ΑΕΚ μπήκε προετοιμασμένη στην αναζήτηση στόπερ και προφανώς ο Νεντελτσεάρου είναι μια από τις δύο τρεις περιπτώσεις που ξεχώρισαν. Από την Ρωσία υποστηρίζουν πως η Ένωση είναι αυτή τη στιγμή δυνατά στην υπόθεση για την απόκτηση του παίκτη. Ωστόσο επειδή είμαστε στα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών, σίγουρα όλα είναι ανοιχτά για κάθε πιθανή περίπτωση που απασχόλησε ήδη ή μπορεί και να προκύψει από δω και πέρα για την Ένωση. Όμως ο Νεντελτσεάρου, είναι σίγουρα αυτή την στιγμή στο προσκήνιο για την ΑΕΚ.

Να σημειώσουμε πως ο παίκτης έχει συνδεθεί από τις αρχές του 2020, με ενδιαφέρον από ομάδες της ιταλικής Serie A και τελευταία κυρίως με την Μπολόνια.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.