Header Ads


«Πρόταση της ΑΕΚ για Αμπρέου!» (vid)

«Πρόταση της ΑΕΚ για Αμπρέου!» (vid)


Τον επιθετικό της Μορεϊρένσε Φάμπιο Αμπρέου θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ - Δείτε τι αναφέρει η έγκυρη «O'Jogo»!

Φαμπιο Αμπρεου ΑΕΚ
: Συγκεκριμένα, η πορτογαλική ιστοσελίδα, τονίζει πως η Ένωση έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον 27χρονο σέντερ φορ και μάλιστα φαίνεται, όπως ισχυρίζονται οι Πορτογάλοι, να έχει καταθέσει πρόταση ενός εκατομμυρίου ευρώ στην Μορεϊρένσε στην οποία ανήκει.
Όπως αναφέρει το aek365, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ μπορεί να έχει βάση μόνο σε περίπτωση που τεθεί θέμα πώλησης του Νέλσον Ολιβέιρα. 

Τώρα, από εκεί και πέρα, οι Πορτογάλοι επισημαίνουν επίσης πως ναι μεν η ΑΕΚ έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Αμπρέου αλλά αυτή απέχει αρκετά από τα χρήματα που ζητά η Μορεϊρένσε.

«Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προφανές αδιέξοδο και όλα δείχνουν ότι, εάν δεν υπάρξει ουσιαστική αύξηση στην πρόταση η παραμονή του Αμπρέου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη», αναφέρει μεταξύ άλλων η OJOGO.

Ο 27χρονος επιθετικός από την Ανγκόλα που έχει πορτογαλική υπηκοότητα και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022, φέτος μετρά 2 γκολ σε 3 παιχνίδια και πέρυσι είχε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 13 γκολ και άλλα δύο γκολ στο Κύπελλο Πορτογαλίας με την Μορεϊρένσε.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.